The Äijät

The Äijjät- ryhmä on toiminut Kiuruvedellä vuodesta 2008 lähtien. Toiminta on suunnattu yläkouluikäisille (7-9 luokkalaisille) pojille ja ohjaana toimii nuoriso-ohjaaja.

Ohjaajan johdolla ja myös eri asiantuntijoiden ohjauksella käydään läpi vuoden mittaan monenlaisia teemoja mm. itsepuolustus, elokuvat, kokkailu, mopon korjaaminen, seurustelu ja tytöt ym. aiheista, mikä poikia yleensä kiinnostaa. Ryhmä kootaan syksyisin ja toimintakausi kestää lukuvuoden ajan.

Tyttis

Tyttöryhmä toimintaa on järjestetty jo vuodesta 2001. Nuorisopalvelut tarjoaa pienryhmätoimintaa 7-luokkalaisille tytöille. Ryhmä alkaa syksyisin ja me kokoonnumme läpi vuoden kerran viikossa.

Tyttöryhmää ohjaa nuorisotoimen työntekijät Katja ja Anne ja heidän johdolla käydään läpi naiseksi kasvamiseen ja naisena olemiseen kuuluvia aiheita niin erilaisen tekemisen kuin keskustelujenkin kautta. Ryhmä saa kuitenkin itse vaikuttaa todella paljon toteutettavaan toimintaan. Suosittuja teemoja ovat olleet itsepuolustus, elokuvat, kokkailu ja keskustelut asiantuntijoiden johdolla eri aiheista, kuten pojat ja seurustelu, meikkaus, hiustenhoito ym.

Nuorisovaltuusto

Kiuruveden nuorisovaltuusto eli KiNuVa on kiuruvetisten nuorten oma vaikuttajaryhmä,

Nuorisovaltuusto piti ensimmäisen perustamiskokouksensa syyskuussa 2002,
josta lähtien se on toiminut aktiivisesti.

Kinuva on puolueellisesti sitoutumaton ja avoin kaikille kiuruvetisille nuorille. Kinuvan toimenkuvaan kuuluvat kaupungin päättäjien toimien tarkkailu ja arviointi, kunnallisten aloitteiden esittäminen, nuortentapahtumien järjestäminen, hyvän esimerkin näyttäminen sekä tietysti yhteinen hauskanpito.
 
Yhteyttä meihin saa postitse

KiNuVa
 Kuorevirrankatu 10
 74700 KIURUVESI

Sähköposti: kiuruvedennuorisovaltuusto@gmail.com