Siirry sisältöön
Vesihuoltolaitoksen yleiset toimitusehdot (5 §) velvoittaa kiinteistön omistajaa seuraamaan vedenkulutustaan ja sen muutoksia. Vesimittarin lukema suositellaan ilmoittamaan säännöllisesti, mutta vähintäänkin kerran vuodessa.

Mittarilukeman voi ilmoittaa neljällä eri tavalla

- vesimittarikortilla heinä-elokuussa
- soittamalla toimistoon numeroon 040 514 6771
- sähköpostilla vesilukemat(at)kiuruvesi.fi
- Kulutus-Webin kautta
Tee ilmoitus Kulutus-Webin kautta
Voit antaa uuden antaa vesimittarilukeman sekä palautetta tai lisätietoja vesilaitokselle KULUTUS - WEBin kautta.  Palvelun kautta saat myös tietoa kiinteistön vedenkulutushistoriastan ja näet vuositasolla olevan ennusteen tulevan vesilaskun määrästä euroina.

Mikäli lukema on ilmoitettu Kulutus-Webin kautta, ei mittariluentailmoitusta tarvitse palauttaa.
Lukema tulee tallentaa täysin kuutioin (m3) esim. 00055 eli samassa muodossa kuin edellinen lukema näkyy mittarilukukortissanne. Mittarilukemaa tallennettaessanne voitte saada virheilmoituksen vuosikulutusarviosta poikkeavasta kulutuksesta. Jos poikkeama on huomattavan suuri, suosittelemme ottamaan yhteyttä toimistoomme tai antamaan palautteessa tarvittavaa lisätetoa poikkeaman syystä.

Sisäänkirjautumiseen tarvitaan kulutuspaikan numero (käyttäjätunnus) sekä mittarinumero (salasana), jotka löytyvät vesilaskulta tai mittarilukukortilta.