Siirry sisältöön

Avoimen varhaiskasvatuksen palvelut on tarkoitettu kotihoidossa oleville lapsille ja heidän perheilleen. Avoimen päiväkodin toimintaan osallistuminen on perheille maksutonta, eikä sinne vaadita ennakkoilmoittautumista.

Tarkempia tietoja voi kysyä päiväkodin johtajalta: 

Mervi Kananen-Kärkkäinen, päiväkoti Kuorevirran johtaja, p. 040-1848825

Kiuruveden kaupungin avoimen päiväkodin Facebook sivuille pääsee tästä linkistä.
Sieltä löytyy mm. avoimen päiväkodin kuukausiohjelmat.

Avoin päiväkoti

Avoimen päiväkodin toiminta on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja heitä kotona hoitaville vanhemmille. Perhepäivähoitajat  voivat käyttää avoimen päiväkodin palveluja sovitusti.  

Avoimessa päiväkodissa lapsilla on mahdollisuus leikkiä ja harjoitella sosiaalisia taitoja yhdessä toisten lasten ja aikuisten kanssa. Vanhemmat voivat keskustella kasvatuksesta, lapsen kehityksestä, vanhemmuudesta ja lapsiperheen arjesta muiden perheiden ja alan ammattilaisten kanssa.
 
Toiminta perustuu aktiiviseen yhdessäoloon, jossa vanhemmat huolehtivat lapsistaan. Ohjelmaan kuuluu vapaata yhdessäoloa, leikkiä, arjen kokemusten vaihtamista, ohjattuja toimintahetkiä, sekä vanhempien toivomusten mukaan asiantuntijavierailuja ja muuta ohjelmaa. Suosittelemme, että ryhmässä vietettävä yhtäjaksoinen aika on enintään kolme tuntia kerrallaan. Toiminta on maksutonta, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. 

 

Osoite: Nuorisotalo / Kuorevirrankatu 10
Aukioloajat 1.1.2021 alkaen:
maanantaisin klo 9.00 - 12.00
tiistaisin klo 9.00 - 12.00
keskiviikkoisin klo 9.00 - 12.00
torstaisin klo 9.00 - 12.00
perjantaisin klo 9 - 12.00

Puh. 040 516 2128