Kaupunginjohtaja Jarmo Muiniekka

Kaupunginjohtaja vastaa elinkeinojen kehittämisen tulosalueesta.

Yritysneuvoja Tuula Parkkonen-Suhonen

Alkavien ja toimivien yritysten liiketoimintasuunnitelmat, kannattavuuslaskelmat, kehittäminen, rahoitus ja toimitilat. Yritysneuvoja neuvoo starttiraha-asioissa ja tarvittaessa kirjoittaa strarttirahalausunnot. Yritysneuvojan toimisto sijaitsee yleispalvelukesuksessa, kaupungintalon 2. kerroksessa.

Yritysneuvoja lomalla
20.6. - 26.6.
8.7. - 16.7.
19.7. - 5.7.19.

Maaseutuasiamies Mari Tabell

Kiuruveden, Pielaveden ja Keiteleen maaseudun kehittämisyksikkö tuottaa maatalousyrittäjille ja muille maaseudulla toimiville yrityksille neuvonta- ja kehittämispalveluita sekä toimii tiedon tuottajana, jakajana ja uusien ratkaisujen markkinoijana. Kehittämisyksikkö tekee yrittäjien puolesta mm. vuokrasopimuksia, kauppakirjoja ja investointitukihakemuksia. Laskentapalveluita kehittämisyksikkö ei tarjoa, mutta ProAgrian neuvontapalvelut ovat yrittäjien käytettävissä.

Kehittämisyksikön tehtäviin kuuluu myös edistää LEADER-hankkeita sekä kylätasolla että yritystoiminnan osalta. Se myös tuottaa uutta ajattelua, uusia yritystoiminnan mahdollisuuksia sekä uusia luovia ratkaisuja maaseudulle ja maatalouteen.

HUOM!


Maataloustukiasioissa ota yhtettä maataloustoimistoon!
Lomitusasioissa ota yhteyttä Ylä-Savon lomituspalveluihin.

Myynnissä hevosalan yritys WesHepo Ky
WesHepo Ky (2880946-9) on tammikuussa 2018 perustettu hevoskuntoutukseen erikoistunut yritys. Perinteisen tallitoiminnan ohella yrityksellä on käytössään vesikävelymatto ja infrapunasolarium.

Kauppaan kuuluu yritystoiminta laitteineen, talli, tila asuinrakennuksineen (tilan pinta-ala 11,5 ha, josta EU-tukikelpoista peltoa 6,5 ha), heinäntekokoneet, traktori, hevoskuljetusauto kolmelle hevoselle (Iveco -09).

Lisätiedot ja esittely:
Roni Waarna, WesHepo Ky
0400 434 650 tai roni.waarna@hotmail.com

Yritys- ja palveluhakemisto

Siirry hakemistoon
Yhteystiedot

Jarmo Muiniekka

kaupunginjohtaja
040 641 6603
jarmo.muiniekka(at)kiuruvesi.fi

Tuula Parkkonen-Suhonen

Yritysneuvoja
040 630 3748
tuula.parkkonen-suhonen(at)kiuruvesi.fi

Mari Tabell

Maaseutuasiamies
040 673 8399
mari.tabell(at)kiuruvesi.fi

Marjut Nousiainen

Yhteyssihteeri
040 527 2131
marjut.nousiainen(at)kiuruvesi.fi