Siirry sisältöön
Toimintakaudet

Kevätkausi 8.1.-26.4.2024. Ryhmät ovat tauolla hiihtolomalla viikolla 10.

Ryhmiin ilmoittautuminen paikan päällä ohjaajalle. Mikäli olet epävarma osallistumisesta, olet tervetullut tutustumaan toimintaan yhden kerran veloituksetta.

Erityisliikunnanohjaaja
Sonja Kärkkäinen
p. 040 5925695
sonja.karkkainen@kiuruvesi.fi

Ikääntyneiden ja erityisryhmien liikuntaryhmät

Liiku mieli hyväksi - liikuntaryhmä:

Maanantaisin klo 10-11
Missunsali, uimahallin alakerta

Liikuntaryhmä sisältää kevyttä kuntoliikuntaa mukavassa porukassa. Tunnin alussa lämmitellään tuolijumpalla ja käymme usein osan ajasta myös kuntosalilla. Ryhmässä liikutaan turvallisesti omien kykyjen ja päivän kunnon mukaan. Liikuntaryhmä on todella matalan kynnyksen toimintaa, joten ryhmä sopii hyvin myös aloittelijoille.

Liiku mieli hyväksi - pingis:

Keskiviikkoisin klo 11-12.30
Missunsali, uimahallin alakerta

Avoin vuoro, ei ohjaajaa.

Tuolijumppa (helppo):

Maanantaisin klo 13.30-14.15
Seurakuntatalo
Hinta: Koko kausi 30 €, puolikausi 20 €

Jumppa sisältää kevyttä istumajumppaa, jossa hyödynnetään musiikkia ja erilaisia välineitä. Jumpissa harjoitetaan lihaskuntoa, kestävyyttä ja kehonhallintaa. Tuolijumppa sopii henkilöille, joiden toiminta- ja liikuntakyky on heikentynyt. Ryhmässä liikutaan turvallisesti omien kykyjen ja päivän kunnon mukaan. Tuolijumppa sopii myös apuvälineillä liikkuville.

Kuntojumppa (vaativa):

Maanantaisin klo 15-15.45
Yläkoulun peilisali
Hinta: Koko kausi 40 €, puolikausi 30 €

Jumppa sisältää monipuolista kuntojumppaa, jossa hyödynnetään musiikkia ja erilaisia välineitä. Ryhmässä keskitytään voiman ja tasapainon lisäämiseen sekä ylläpitämiseen. Alkulämmittelyn jälkeen liikkeitä tehdään myös lattialla. Ryhmä sopii kohtalaisen kunnon omaaville sekä aiemmin jumpissa käyneille. Oman patjan voi halutessaan ottaa mukaan. 

Aamujumppa (keskitaso):

Torstaisin klo 10.15-11
Missunsali, uimahallin alakerta
Hinta: Koko kausi 30 €, puolikausi 20 €

Jumppa sisältää monipuolista tuolijumppaa, jossa hyödynnetään musiikkia ja erilaisia välineitä. Ryhmässä keskitytään voiman ja tasapainon lisäämiseen sekä ylläpitämiseen. Liikkeitä tehdään myös seisaallaan ja lattialla. Ryhmä sopii aloittelijoille ja heikentyneen toiminta- ja liikuntakyvyn omaavalle. 

Poijun jumpat:

Tiistaisin klo 12-12.30 ja 12.30-13
Päiväkeskus Poiju

Ensimmäisessä ryhmässä on tuolijumppaa ja toisessa ryhmässä seisomajumppa. Jumpissa hyödynnetään musiikkia ja erilaisia välineitä. Ryhmissä jokainen liikkuu omien kykyjensä ja päivän kunnon mukaan.

Toimi-säätiön jumppa:

Tiistaisin klo 13-13.30
Toimi-säätiö

Jumppakausi aloitetaan tuolijumpalla Toimi-säätiön tiloissa. Ajoittain voimme pitää liikunnan myös lukion liikuntasalissa. Jumpassa hyödynnetään musiikkia ja erilaisia välineitä. Ryhmässä jokainen liikkuu omien kykyjensä ja päivän kunnon mukaan.