Siirry sisältöön

Kiuruveden kansalaisopisto

Kansalaisopisto tarjoaa yleissivistavaa opetusta laajalta alalta. Työvuosi kestaa syyskuusta huhtikuuhun. Kurssitarjonta on laaja-alaista käsittäen taideaineiden lisäksi mm. kotitalouden sekä maa- ja metsätalouden kursseja sekä kielten opetusta. Opetusta tarjotaan kaiken ikäisille.

Kurssiohjelma ja ilmoittautumisohjeet löytyvät opiston verkkosivuilta.

Ilmoittaudu kursseille verkossa tai kansalaisopiston toimistosihteerin kautta numerosta 040 527 1798.

Kansalaisopistot ovat avoimia kaikille.

Verkkoasiointi

kansalaisopiston kurssi-ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kansalaisopiston kursseille verkossa.

Lisää tietoa
Siirry asioimaan

Palvelupaikat

Opetus- ja sivistyspalvelukeskus

Opetus- ja sivistyspalvelukeskuksenkuuluvat varhaiskasvatus-, opetus- ja kulttuuripalvelut, nuoriso-, liikunta- ja vapaa-aika sekä kirjastopalvelut.

Harjukatu 2, 74700 KIURUVESI

Aukioloajat

Kaikki tiedot

Kansalaisopistot tarjoavat mahdollisuuksia omaehtoiselle oppimiselle ja kansalaisvalmiuksien kehittämiselle. Useimmiten opiskelu kansalaisopistossa ei tähtää tutkinnon suorittamiseen, vaan opiskelijan monipuoliseen kehittymiseen, elinikäiseen oppimiseen, hyvinvointiin ja aktiiviseen kansalaisuuteen.

Osa kansalaisopistoista järjestää myös opetussuunitelmaan perustuvaa taiteen perusopetusta. Opistot tarjoavat myös avointa yliopisto-opetusta. Kansalaisopistoja ylläpitävät kunnat, kuntayhtymät, yhdistykset, säätiöt tai yhteisöt opetus- ja kulttuuriministeriön luvalla. Ylläpitäjät päättävät opetuksen sisällöstä itsenäisesti. Usein opetus keskittyy kädentaitoihin ja harrastuksiin, kieliin ja taideaineisiin. Opetus on tyypillisesti ryhmäopetusta iltaisin tai viikonloppuna. Opetus voi olla lähi- tai etäopetusta.

Laki vapaasta sivistystyöstä: http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1998/19980632

Liittyvät palvelut

Taiteen perusopetus

Katso tiedot
Näytä kaikki liittyvät palvelut