Siirry sisältöön

Liikuntafoorumi on avoin kaikille liikuntaan liittyville yhdistyksille, seuroille ja yrityksille. Kokoontuminen on tarkoitettu kaikille seuratoimijoille, ei ainoastaan johtokunnalle. Liikuntafoorumin keskiössä on liikkuminen ja urheilu. Vaikka foorumi ei ole päätösvaltainen, se voi silti tehdä ehdotuksia esimerkiksi kaupungille. Asioiden käsittelyn ratkaisee ajankohtaisuus ja kiireellisyys. Liikuntafoorumi kokoontuu liikuntasihteerin kutsumana 2-3 kertaa vuodessa.

 

KIURUVEDEN LIIKUNTAFORUM 1/2021

 

Kokoontumispaikka: Kiuruveden Kaupungintalo, Harjukatu 2   

Kokoontumisen ajankohta: to 4.11.2021 klo 18:00-20:00

KUTSUTAAN: Avoin kutsu kaikille Kiuruveden liikunta-asioista kiinnostuneille henkilöille, seuroille ja yhdistyksille jne.

TERVETULOA

ASIALISTA

 1. Liikuntatoimen ajankohtaiset asiat
 2. Pohjois-Savon liikunnan terveiset
  Pohjois-Savon liikunnan aluejohtaja Risto Kovanen
 3. Kiupan SROI tulokset  
  Pekka Kattainen esittelee Kiuruveden Palloilijoiden SROI- tulokset.

  SROI eli Social Return on Investment on menetelmä, jonka avulla arvioidaan rahamääräisesti organisaation tai projektin sosiaalisia, terveydellisiä ja ympäristöllisiä vaikutuksia
 4. Mistä liikuntatoimelle lisää tuloja?
  Keskustellaan aiheesta, miten liikuntatoimi saisi lisää tuloja tai vastaavasti kuluja pienennettyä. Mietitään yhdessä keinoja asian ratkaisemiseksi.  

Sivistyspalvelujen talousarvioin rakentaminen vuodelle 2022 on ollut haastavaa. Sivistyslautakunnassa on keskusteltu liikuntoimen osalta erityisesti tulojen lisäämisestä tulevaisuudessa.

 1. Frisbeegolf rata Hovinlenkille?
  Hovin valaistun ladun sisälle on suunniteltu 18 väyläinen FBrata. Lassi Myllylä esittelee radan ja keskustellaan radan rakentamismahdollisuuksista.
 2. Urheilukentän perusparannus hanke
  Käydään läpi tämänhetkinen tilanne perusparannuksen osalta.

 

Terveisin

Lassi Myllylä
Liikuntasihteeri