Siirry sisältöön
 • 21.9.2022 15.02

  Kiuruveden varhaiskasvatukseen haetaan varhaiskasvatuksen opettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Etsimme innostunutta, motivoitunutta ja hyvät ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot omaavaa varhaiskasvatuksen opettajaa Satumetsän vuorohoitopäiväkotiin.

  Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018)26 § siirtymäsäädösten mukainen varhaiskasvatuksen opettajan pätevyys.

  Haussa huomioidaan myös valmistumassa olevat varhaiskasvatuksen opettajat ja alaa opiskelevat. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

  Palkkaus määräytyy OVTES: n ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan (+ henkilökohtaiset lisät). Tehtävissä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

  Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

  Hakulomake löytyy kuntarekry -palvelussa. Hakemukset tulee toimittaa sähköisesti osoitteessa www. kuntarekry.fi. 7.10.2022 klo 15.00 mennessä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

 • 17.8.2022 8.30

  Satumetsään vuorohoitopäiväkotiin haetaan kahta määräaikaista varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Aloitus on sopimuksen mukaan. Toinen sijaisuus kestää 31.12.2023 saakka ja toinen 31.7.2023 saakka.

  Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä positiivista vasun hengessä toimivaa työotetta.
  Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 28§ ja 75§ siirtymäsäädösten mukaisesti. Sosiaali-ja terveysalan perustutkintoon edellytetään lasten ja nuorten suuntautumisopinnot. Mikäli kelpoisia hakijoita ei ole, voimme huomioida myös tehtävään soveltuvat ei kelpoiset hakijat. Työsuhteessa on koeaika.

  Hakemukset tulee toimittaa vain sähköisen rekrytointijärjestelmän (www.kuntarekry.fi) kautta.