Siirry sisältöön
 • 14.6.2021 8.00

  Kiuruveden varhaiskasvatukseen haetaan varhaiskasvatuksen erityisopettajia

  VEO on varhaiserityiskasvatuksen asiantuntija omalla alueellaan. VEO työskentelee lapsiryhmässä samanaikais- ja rinnakkaisopettajana. Työhön kuuluu myös pienryhmä- ja yksilöopetusta sekä yhteistyötä perheiden kanssa. Työhön keskeisesti kuuluva kasvatushenkilöstön konsultaatio pohjautuu osallistuvan lapsiryhmän, oppimisympäristön ja henkilöstön havainnointiin ja yhteiseen keskusteluun. Veo on myös pedagogisen johtamisen tukena.

  Isona tehtäväkokonaisuutena on varhaiserityiskasvatuksen kehittäminen ja arviointi, veo on osa monialaista yhteistyöverkkoa.
  Toivomme sinulta itseohjautuvaa ja ratkaisukeskeistä työotetta, positiivista ja kehittämismyönteistä asennetta, halua toimia yhteisöllisesti ja rakentavasti, yhdessä uusia asioita kokeillen.

  Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtävään on varhaiskasvatuslain 540/2018 §30 mukainen kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään, jonka lisäksi on suoritettu erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot tai kasvatustieteen maisterin tutkinto pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus). Huomioidaan myös alalle opiskelevat.

  Palkkaus määräytyy KVTES: n ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun henkilön on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

  Hakulomake löytyy www.kuntarekry.fi -palvelussa. Hakemukset tulee toimittaa 30.7.2021 klo 15.00 mennessä vain sähköisesti osoitteessa www. kuntarekry.fi. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

 • 14.6.2021 8.00

  Kiuruveden varhaiskasvatukseen haetaan varhaiskasvatuksen opettajia (kaksi tehtävää) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Etsimme innostuneita, motivoituneita ja hyvät ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot omaavia varhaiskasvatuksen opettajia Satumetsän päiväkotiin.

  Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018)26 § siirtymäsäädösten mukainen varhaiskasvatuksen opettajan pätevyys.

  Haussa huomioidaan myös valmistumassa olevat varhaiskasvatuksen opettajat ja alaa opiskelevat.
  Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan viimeistään 1.9.2021.

  Palkkaus määräytyy KVTES: n ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtävissä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
  Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.
  Hakulomake löytyy www.kuntarekry.fi -palvelussa. Hakemukset tulee toimittaa 30.7.2021 klo 15.00 mennessä vain sähköisesti osoitteessa www. kuntarekry.fi. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.