Siirry sisältöön
 • 24.5.2023 7.48

  Kiuruveden kaupunki etsii varhaiskasvatuksen opettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2023-31.07.2024 Kuorevirran päiväkotiin.
  Kuorevirran päiväkodissa annetaan varhaiskasvatusta 1-5-vuotiaille, esiopetusta ja täydentävää varhaiskasvatusta sekä avointa varhaiskasvatustoimintaa.
  Kuorevirran päiväkoti sijaitsee liikunta- ja luontoalueiden keskellä. Vieressämme ovat mm. uima-, liikunta- ja jäähalli sekä ympäröivä luonto metsä- ja järvialueineen.

  Tule mukaamme toteuttamaan varhaiskasvatussuunnitelman mukaista pedagogiikkaa ja tuo mukanasi ideasi päiväkodin toiminnan ja varhaiskasvatuksen kehittämiseen. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja toimia yhdessä tiimin ja perheiden kanssa. Arvostamme myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja avointa suhtatumista vaihtuviin ja erilaisiin arjen tilanteisiin.
  Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi 1-4-vuotiaiden oppimisympäristön- ja toimintakulttuurin rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista sekä lapsen yksilöllisen oppimisen tukemisesta.

  Tarjoamme sinulle pienen päiväkodin vahvuudet, ammattitaitoisen ja osaavan henkilöstön tuen. Luonto- ja liikunta-alueet ympärillämme on erityinen resurssimme. Kuorevirran päiväkodilla on ammattitaitoinen, motivoitunut ja kannustava työyhteisö. Pidämme tärkeänä avointa keskustelukulttuuria ja työyhteisön hyvinvointia.
  Mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei ole, huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat varhaiskasvatuksen opiskelijat.
  Tule mukaan joukkoomme!
  Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät OVTES:in ja työnvaativuuden arvioinnin mukaan.
  Kelpoisuus työsuhteeseen määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaisesti.
  Työsuhteeseen valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

  Hakemukset tulee toimittaa vain sähköisen rekrytointijärjestelmän (www.kuntarekry.fi) kautta 6.6.2023 klo 14.00 mennessä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.