Siirry sisältöön
 • 26.1.2023 10.18

  Kiuruveden kaupungin teknisessä palvelukeskuksessa on haettavana

  Vesihuollon työmaamestarin toimi
  (hakuaikaa jatkettu)

  Kiuruveden kaupungin vesihuoltolaitos hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vesihuollon työmaamestaria. Kaupungin vesihuoltolaitos vastaa toiminta-alueellaan noin 7 700 asukkaan vedenjakelusta sekä noin 5 300 asukkaan jätevesien asianmukaisesta käsittelystä nykyaikaisella jätevedenpuhdistamolla. Vedentuotannosta vastaa alueellinen tukkuvesiyhtiö Ylä-Savon Vesi Oy, jonka kanssa teemme tiiviisti yhteistyötä.

  Työmaamestari toimii vesi- ja viemärilaitoksen ammattihenkilöstön lähiesimiehenä ja vastaa mm. verkostojen ja jätevedenpuhdistamon huolto- ja kunnossapitotyön koordinoinnista työsuunnittelusta, ostopalveluin toteutettavien työkohteiden ohjauksesta sekä materiaalihankinnoista. Lisäksi vastuualueeseen kuuluu vesihuollon sopimusten päivittäminen sekä uusien liittymäsopimusten valmistelu. Vesihuoltolaitoksen talouden suunnitteluun ja seurantaan työmaamestari osallistuu yhdessä teknisen johtajan kanssa. Nykyinen ammattinimike ja tehtäväkokonaisuus voi myöhemmin muuttua valittavan henkilön osaamisen, motivaation ja valmiuksien mukaisesti.

  Tehtävän kelpoisuusehtona ammattikorkeakoulussa tai teknisessä oppilaitoksessa suoritettu teknikon tai sitä korkeampi tutkinto sekä riittävä kokemus ja perehtyneisyys kunnallis- ja vesihuoltotekniikkaan.

  Haemme joukkoomme vastuullista tekijää, jolla on halua kehittämistyöhön ja uusien toimintamallien hakemiseen. Odotamme Sinulta oma-aloitteellisuutta sekä kykyä sujuvaan kanssakäymiseen asiakkaiden ja yhteistyötahojen kanssa. Tarjoamme tueksesi ammattitaitoisen työyhteisön ja monipuolisen sekä tärkeän ja käytännönläheisen työn.

  Tehtävien menestyksellinen hoito edellyttää hyvää tietotekniikan hallintaa sekä suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä ja valmiutta osallistua varallaolotehtäviin osana nykyistä vesihuollon- ja kiinteistöpäivystyksen tiimiä.

  Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Toimeen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

  Hakemukset tulee toimittaa 16.2.2023 klo 22.00 mennessä sähköisesti Kuntarekry.fi palvelun kautta, ei liitteitä. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Lisätietoja antaa tekninen johtaja Kimmo Karoluoto (puh. 050 475 7496).

  Aikaisemmin jätetyt hakemukset otetaan huomioon.


  26.1.2023

  Kiuruveden kaupunki
  Tekninen palvelukeskus