• 26.6.2019 9:25

    Kiuruveden kaupunki hakee varhaiskasvatuksen opettajaa / esiopettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2019 - 31.12.2019 väliselle ajalle. Työtehtäviin kuuluu esiopetus ja täydentävä varhaiskasvatus. Opettaja vastaa ryhmän opetuksesta ja siihen liittyvien suunnitelmien laadinnasta yhdessä oman tiiminsä kanssa. Opettaja on yhteyshenkilönä koulun, terveydenhuollon ja lasten erityispalvelujen kanssa. Viestintä ja huoltajien kanssa tehtävä yhteistyö on yksi tärkeimmistä päivittäisistä yhteistyötehtävistä. Opettajilta edellytetään hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja. Varhaiskasvatuksen opettaja on oman tiiminsä pedagogiikan asiantuntija. Haettavana oleva paikka on Satumetsän päiväkodissa vuorohoitolasten esiopetusryhmässä. Päiväkodissa on kolme vuorohoitoryhmää ja kaksi pidennetyn aukiolon ryhmää. Valitun on esitettävä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi) mukainen hyväksyttävä rekisteriote. Hakuloma löytyy www.kuntarekry.fi -palvelussa.

  • 12.6.2019 9:32

    Kiuruveden kaupunki hakee varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen työsuhteeseen 2.9.2019 alkaen. Opettaja vastaa ryhmän opetuksesta ja siihen liittyvien suunnitelmien laadinnasta yhdessä oman tiiminsä kanssa. Opettaja on yhteyshenkilönä koulun, terveydenhuollon ja lasten erityispalvelujen kanssa. Viestintä ja huoltajien kanssa tehtävä yhteistyö on yksi tärkeimmistä päivittäisistä yhteistyötehtävistä. Opettajalta edellytetään hyvää työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja. Varhaiskasvatuksen opettaja on oman tiiminsä pedagogiikan asiantuntija. Haettavana oleva paikka on työsuhteen alkamisvaiheessa Satumetsän päiväkodissa, jossa on kolme vuorohoitoryhmää ja kaksi päiväryhmää. Lisäksi päiväkodissa järjestetään vuorohoitolasten esiopetusta. Työsuhteessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi) mukainen hyväksyttävä rekisteriote. Hakuloma löytyy www.kuntarekry.fi -palvelussa.

  • 12.6.2019 9:44

    Kiuruveden kaupunki hakee varhaiskasvatuksen opettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2019 - 31.12.2019 väliselle ajalle. Opettaja vastaa ryhmän opetuksesta ja siihen liittyvien suunnitelmien laadinnasta yhdessä oman tiiminsä kanssa. Opettaja on yhteyshenkilönä koulun, terveydenhuollon ja lasten erityispalvelujen kanssa. Viestintä ja huoltajien kanssa tehtävä yhteistyö on yksi tärkeimmistä päivittäisistä yhteistyötehtävistä. Opettajalta edellytetään hyvää työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja. Varhaiskasvatuksen opettaja on oman tiiminsä pedagogiikan asiantuntija. Haettavana oleva paikka on Satumetsän päiväkodissa, jossa on kolme vuorohoitoryhmää ja kaksi päiväryhmää. Lisäksi päiväkodissa järjestetään vuorohoitolasten esiopetusta. Työntekijän on esitettävä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi) mukainen hyväksyttävä rekisteriote. Hakuloma löytyy www.kuntarekry.fi -palvelussa.