Siirry sisältöön
 • 2.12.2021 16.00

  Luomu-Suomen pääkaupunki Kiuruvesi hakee ravitsemistyöntekijää
  Tehtävän ensisijainen sijoituspaikka työsuhteen alussa on keskuskeittiö, mutta työhön sisältyy myös työskentelyä ruokahuollon muissa keittiöissä kouluilla ja päiväkodeissa.

  Kiuruveden keskuskeittiö valmistaa päivittäin ruuan keskustan kouluille ja yhdelle kyläkoululle, päiväkodeille ja asumispalvelujen yksiköihin sekä aterioita tukipalveluihin. Keskuskeittiön kautta toimitetaan tarvikkeet myös kolmelle kyläkoululle, joissa on valmistuskeittiöt. Keskuskeittiö toimii 7 pv/vko ja siellä valmistetaan n. 1500 at/pv. Keittiön pääasiallinen tuotantotapa on cook & serve.

  Ravitsemistyöntekijän tehtävään kuuluu ruuanvalmistus (ml. dieetit), lähtevän ruuan pakkaaminen, kuormien purkaminen, astiahuolto, puhtaanapitoon liittyvät työt sekä muut esimiehen määräämät tehtävät. Meillä ravitsemistyöntekijät kiertävät keittiön tuotannon kaikissa työtehtävissä työvuorosuunnitelman mukaisesti, joten työ on erittäin monipuolista.

  Koulutusvaatimuksena on catering-alan perustutkinto, suurtalouskokin ammattitutkinto tai muu vastaava koulutus. Koulutus ja kokemus dieettiruuanvalmistuksesta katsotaan eduksi tehtävää täytettäessä.

  Työaikamuoto on jaksotyö, työaika on 38,25 h/vko. Työpäivä sijoittuvat kaikille viikonpäiville, klo 6:00-16:45 väliselle ajalle.

  Palkkaus KVTES mukaan. Tehtävä täytetään kuuden kuukauden koeajalla.

  Valittavan henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ja hygieniapassi.

  Toivomme, että hakemukset toimitetaan Kuntarekry.fi -palvelun kautta määräaikaan 31.12.2021 klo 14:00 mennessä. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

 • 5.11.2021 15.00

  Kiuruveden kaupunki hakee ammattitaitoisia ja yhteistyöhenkisiä sijaisia erilaisiin työtehtäviin kaupungin keittiöihin

  Kiuruveden kaupunki hakee ruokapalvelualan ammattilaisia sijaisuuksiin, joiden pituudet voivat vaihdella muutamasta päivästä muutamiin kuukausiin. Työtehtävät vaihtelevat tarpeen ja tilanteen mukaan keskuskeittiössä sekä koulujen ja päiväkotien keittiöissä. Työtehtäviin kuuluvat toimipisteen ja työvuoron mukaan ruoan ja lisäkkeiden valmistus, erityisruokavalioiden valmistus, asiakaspalvelu, tavaran vastaanotto ja kuormien purkaminen, tarjoilulinjaston hoitaminen, ruoanjakelu, -annostelu ja -pakkaaminen, astiahuolto ja siivous ym. keittiötehtävät.
  Hakijalta edellytämme cateringalan perustutkintoa tai vastaavaa koulutusta, hygieniapassia, kokemusta valmistus- ja/tai palvelukeittiön erilaisista työtehtävistä, ruuanvalmistusosaamista sekä riittävää suomen kielen taitoa.
  Kaikkiin lyhytaikaisiin sijaisuuksiin ei tarvita valmista ammattitutkintoa, vaan myös opiskelijana voit tehdä sijaisuuksia. Tai jos olet kiinnostunut oppisopimuskoulutuksesta erittäin monipuolisessa tuotantokeittiössä, sekin on meillä mahdollista.
  Arvostamme työtehtävien hoitamisessa vastuullista otetta työtehtävien hoitamiseen sekä hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.
  Jotta voisimme tarjota sinulle sijaisuuksia, tarvitsemme joko hakemuksen Kuntarekry-järjestelmässä tai yhteydenoton ruokapalveluihin.

 • 3.11.2021 12.00

  Henkilökohtaisen koulunkäynninohjaajan tehtävänä on avustaa yläkouluikäistä poikaa koulunkäyntiin, liikkumiseen ja motoriikkaan liittyvissä asioissa koulupäivän aikana. Tehtävän hoito edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Edellytämme hakijalta myös hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoa sekä joustavaa työotetta. Työaika on 33,75 tuntia viikossa. Työnkeskeytys on koulun loma-aikoina.

  Kelpoisuusehtona on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinnon (aikaisemmin koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto) tai avustamiseen sopivan ammattitutkinnon suorittaminen (esim. lastenhoitaja, lähihoitaja tai nuoriso-ohjaaja) tai muu vastaava koulutus. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Tehtävässä sovelletaan kahden (2) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.