Kaikkien voimailusalia käyttävien tulee hankkia salille kulkulupa. Kulkuluvan saa maksamalla vuosimaksun sekä allekirjoittamalla voimailusalin käyttöoikeussopimuksen. Maksua vastaan saa kulkutunnisteen, jolla salin ovet saadaan auki. Kulkutunniste on henkilökohtainen.

Kulkulupa on voimassa kalenterivuoden, hinta 85 € / vuosi
(heinäkuun jälkeen loppuvuosi 42,50 €)

Kiuruveden kaupunki laskuttaa kulkuluvan lunastaneita seuraavan vuoden kulkuluvasta joulu- tai tammikuussa. Maksamalla laskun eräpäivään mennessä varmistat itsellesi ko. vuoden kulkuluvan. Jos lasku jätetään maksamatta, kulkuluvan käyttöoikeus katkeaa tammikuussa.

 

Toimi näin


VAIHTOEHTO 1

Täytä KIURUVEDEN VOIMAILUSALIN KULKULUPASOPIMUS ja allekirjoita se. Tuo sopimus ja raha liikuntatoimistoon. Saat liikuntatoimistosta kulkutunnisteen maksua vastaan.


VAIHTOEHTO 2

Täytä KIURUVEDEN VOIMAILUSALIN KULKULUPASOPIMUS ja allekirjoita se. Toimita sopimus liikuntatoimistoon. Saat postissa laskun. Maksa lasku. Kuittia vastaan saat kulkutunnisteen liikuntatoimistosta.


Jos kulkutunniste häviää

Ilmoita välittömästi liikuntatoimistoon, jotta tunnisteesta voidaan ottaa kaikki oikeudet pois ja sillä ei pääse salille. Ilmoittamalla liikuntatoimistoon ja oikeuksien poistamisen jälkeen vastuusi tunnisteen käyttöön poistuu. Tunnisteesta jää jälki joka kerta järjestelmään, kun sitä käytetään. Olet siis vastuussa, että olet itse salilla harjoittelemassa.
Yhteystiedot

Voimailusali

Teollisuustie 7
74700 KIURUVESI

Lassi Myllylä

Liikuntasihteeri
040 759 5005
lassi.myllyla(at)kiuruvesi.fi