Siirry sisältöön
Voimailusalin käyttäjien tulee hankkia salille kulkulupa. Kulkuluvan saa maksamalla vuosimaksun sekä allekirjoittamalla voimailusalin käyttöoikeussopimuksen. Maksua vastaan saa kulkutunnisteen, joka on henkilökohtainen.

Kulkulupa on voimassa kalenterivuoden. 1.1.2023 alkaen hinta on 120 € / vuosi.
Heinäkuun jälkeen loppuvuosi 60 €.

Kiuruveden kaupunki laskuttaa kulkuluvan lunastaneita seuraavan vuoden kulkuluvasta joulu- tai tammikuussa. Maksamalla laskun eräpäivään mennessä varmistat itsellesi seuraavan vuoden kulkuluvan. Jos lasku jätetään maksamatta, kulkuluvan käyttöoikeus katkeaa tammikuussa.

 

KUINKA HANKIN VOIMAILUSALIN KULKUOIKEUDEN?

Helpoiten se onnistuu Kiuruveden uimahallin kassalla. Täytä KIURUVEDEN VOIMAILUSALIN KULKULUPASOPIMUS, allekirjoita se ja maksa uimahallin kassalle. Kortti tai käteinen käy. Lisäksi voi maksaa yleisimmillä työnantajan etuuksilla (e-passi, Edenred, Smarttum ja tyky-seteli) JOS KULKUTUNNISTE HÄVIÄÄ

Ilmoita välittömästi liikuntatoimistoon, jotta tunnisteesta voidaan ottaa käyttöoikeudet pois. Oikeuksien poistamisen jälkeen vastuusi tunnisteen käyttöön poistuu. Tunnisteesta jää jälki joka kerta järjestelmään, kun sitä käytetään. Olet siis vastuussa, että olet itse salilla harjoittelemassa.
Yhteystiedot

Voimailusali

Teollisuustie 7
74700 KIURUVESI

Lassi Myllylä

Liikuntasihteeri
040 759 5005
lassi.myllyla(at)kiuruvesi.fi