Siirry sisältöön
Kiuruveden kaupungin ruokapalvelut toimivat yleispalvelukeskuksessa kaupunginhallituksen alaisena yksikkönä. Ruokapalveluilla on yksi keskuskeittiö, kolme valmistuskeittiötä, kuusi palvelukeittiötä ja kaksi jakelukeittiötä. Henkilöstöä ruokapalveluissa on yhteensä 29.

Keskuskeittiön saneeraus ja laajennus valmistui vuonna 2014 terveyskeskuksen yhteyteen. Syksyllä 2015 siihen keskitettiin myös koulujen keskuskeittiön tuotanto. Keskuskeittiön tuotantotapa on cook & serve. Keskuskeittiö tuottaa ruokapalvelut varhaiskasvatukselle, opetukselle, kaupungintalon ja terveyskeskuksen henkilöstöravintoloihin sekä Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän koti- ja laitoshoidon yksiköille yhteensä n. 1600 annosta per päivä.

Valmistuskeittiöt toimivat tällä hetkellä Kalliokylän, Lahnajoen ja Luupuveden kouluilla. Luupuveden koulun valmistuskeittiö otettiin käyttöön 1/2017.

Kiuruveden kaupunkistrategiassa 2018-2021 yhdeksi arvoksemme on nimetty luonnonmukaisuus. Se toteutuu meillä siten, että me arvostamme luontoa, panostamme lähiruokaan ja vaalimme ekologisuutta.
Pro2016 Vastuullisuus -palkinto

Vuonna 2016 Kiuruveden ruokapalvelupäällikkö Helena Laitiselle myönnettiin horeca-alan PRO tunnustuspalkinto sarjassa Vastuullisuus.

Yhteystiedot

Helena Laitinen

ruokapalvelupäällikkö
040 355 9051
helena.laitinen(at)kiuruvesi.fi

Riitta Koivunurmi

ravitsemustyönjohtaja
040 523 8233
riitta.koivunurmi(at)kiuruvesi.fi