Siirry sisältöön
Tiloja yhdistystoimintaan

Kiuruveden seuratupa

Aku Rädyntie 8

Kiuruveden seuratupa tarjoaa lämminhenkisen ja perinteikkään tilan järjestää seuroja, syntymäpäiviä, muistotilaisuuksia, kastejuhlia tai muita tilaisuuksia. Seuratupaa ylläpitää Seuratupayhdistys.

Tiedustelut: Ajade Oy Kukka- ja hautauspalvelu (Torikatu 4, Kiuruvesi), p. 017753400, ajade(at)ajade.fi

Kiuruveden helluntaiseurakunta

Nivankatu 12

Käytettävissä ovat mm. alakerrassa luokkahuone, kerhotiloja ja kokoushuone, jossa on pieni keittiö. Yläkerrassa pääsali ja laitoskeittiö saleineen. Mielellämme esittelemme tiloja, jos haluat tutustua niihin tai tulla niiden käyttäjäksi. Vuokrat sopimusten mukaan ja yleishyödyllisille yhdistyksille myös ilman korvausta, sellaisina aikoina kun tilat eivät ole omassa käytössä, esim. päiväsaikaan arkena ja muunakin sovittavana aikana

Tiedustelut: toimisto(at)kiuruvedenhelluntaisrk.fi, 040 5847806, Kaarlo Humaloja/ 044 5053869

Toimintatalo Puistonkulma

Asematie 16

Tiloja vuokrataan, ryhmille ja yksityistilaisuuksiin. Käytettävissä: äänentoistolaitteet, kahvinkeitin, hella, jääkaappi, mikro ja astianpesukone. Tiloilla eri hinnat, kysy lisää!

  • Kokotalo: Juhlasali, kahvio/kokoustila/keittiö, sauna.
  • Yläkerta: Juhlasali, kahvio/kokoustila
  • Alakerta: Sauna/kokoustila
  • Kesällä myös Puistorinteen tanssilava

Tiedustelut: Marja-Leena Kärkkäinen p. 040 1892528 marjaleenakarkkainen(at)hotmail.com

Nuorisotalo  Tiedustelut: Anne Rytkönen 040 821 2630 ja Katja Tuovila 040 570 7241.

Kiuruveden kirjasto- ja kulttuuritalon tilat  TÄÄLTÄ

Liikuntatoimen salit TÄÄLTÄ.

Rahoituslähteitä

Yhdistyksen perustoimintaan, työllistämiseen ja erilaisiin projekteihin on tarjolla monenlaisia rahoitusmahdollisuuksia. Näiden seuraamiseen kannattaa valita yhdistyksestä vastuuhenkilö tai työpari ja tarkastella rahoitusmahdollisuuksia yhdistyksen toiminnan suunnitteluvaiheessa. Esimerkiksi syyskokouksessa seuraavan vuoden toimintasuunnitelmaa tehtäessä on syytä käydä läpi myös suunniteltuun toimintaan haettava rahoitus. Rahoituksen hakeminen on pitkäjänteinen prosessi. Hakemuksen lähettämisestä rahoituspäätöksen saamiseen voi mennä puolisen vuotta. Ole siis ajoissa hereillä.


Avustukset

Kuntien omat kulttuuriavustukset ovat mittakaavaltaan pieniä muiden rahoituslähteiden mahdollisuuksiin verrattuna. Tietoa oman kunnan kulttuuriavustuksista löytyy yleensä kunnan kulttuuritoimen sivuilta. Hakuajoista tiedotetaan yleensä paikallisessa lehdessä kunnan omien sivujen lisäksi. Kiuruvesi myöntää avustuksia vuosittain yhteisöille kulloinkin talousarviossa myönnetyn määrärahan puitteissa. Avustukset julistetaan haettavaksi kahdesti vuodessa; huhti- ja lokakuussa, mutta niitä voi hakea myös ympäri vuoden. Kiuruveden kirjasto- ja kulttuuritalossa on monipuolista näyttely- ja  esiintymistilaa.  Tiedustelut 040 484 8929 / Heidi Huhtilainen.


Kulttuuripalveluiden myynti

Kaupunki ostaa toisinaan kulttuuripalveluita. Kiinnostuneet voivat tarjota omaa palveluaan alla olevalla lomakkeella.
1111KiuruvesiPALVELUTARJOUS.docx