Siirry sisältöön
TIEDOTTEET: Kiuruveden kaupunki
10.5.2022

Kiuruveden kaupunki täyttää 150-vuotta vuonna 2023

Kiuruveden kaupunki täyttää 150-vuotta vuonna 2023. Juhlavuoden valmistelut on aloitettu kaupungin toimesta.

Juhlavuoden aikana järjestetään erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia koko kaupunkiyhteisön voimalla. Kiuruveden kaupungin juhlavuosi 2023 on upea tilaisuus tuoda esille Kiuruveden vahvuuksia ja elämää kaikilla aisteilla sekä kunnioittaa tehtyä työtä Luomu-Suomen pääkaupungin hyväksi.

 

Kaupunki kannustaa paikallisia yrityksiä, yhdistyksiä, seuroja ja yksityisiä henkilöitä suunnittelemaan ja toteuttamaan juhlavuonna erilaisia tapahtumia.


Juhlavuoden suunnittelua, koordinointia ja toimeenpanoa varten on perustettu Kiuruvesi 150-vuotta juhlatoimikunta.

Juhlatoimikunta on päättänyt 9.5.2022 kokouksessaan avata kaikille avoimen kyselyn juhlavuoden suunnittelua varten.

Sähköinen kysely on avoinna 9.5. - 16.6.2022. Kyselyyn toivotaan vastauksia kaupunkilaisilta, kaupungin työntekijöiltä, yrittäjiltä, yhdistyksiltä, urheiluseuroilta, kylätoimijoilta, kaupungin luottamushenkilöiltä ja sidosryhmiltä.

Juhlatoimikunta päätti järjestää myös Kiuruveden 150-v. juhlien suunnittelufoorumin tiistaina 7.kesäkuuta klo 18.30 alkaen Kiuruveden kulttuuritalolla, Kiurusalissa. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita tilaisuuteen keskustelemaan ja kertomaan ideoita juhlavuotta varten. Tehdään yhdessä Kiuruveden 150-v. juhlavuodesta monipuolinen ja näkyvä.


Linkki kyselyyn Kiuruveden 150-v. juhlavuosi / Vaikuta juhlavuoden suunnitteluun! (google.com)