Siirry sisältöön

Kiuruveden liikuntapalveluiden erityisliikunta tarjoaa ryhmätoimintaa lapsille ja nuorille, joilla on jokin fyysinen, psyykkinen tai sosiaalinen haaste yleisiin liikuntaryhmiin osallistumisessa. Ryhmien ohjaajana toimii erityisliikunnanohjaaja. 

Lisätiedot erityisliikunnanohjaajalta:
Sonja Kärkkäinen
p. 040 592 5695
sonja.karkkainen@kiuruvesi.fi

Lipperi - liikuntakerho: 

Lipperi - liikuntakerho on suunnattu erityistä tukea tarvitsevan lapsen liikunnallisen kehityksen tukemiseen. Kerho sisältää monipuolisia liikuntaharjoitteita sekä leikkejä ja pelejä, joiden tavoitteena on tukea ja vahvistaa ryhmään osallistuvien fyysisiä, psyykkisiä ja sosiaalisia taitoja. Kerho on suunnattu etenkin pienluokkien oppilaille. Lapset osallistuvat ryhmään itsenäisesti tai tarvittaessa avustaja voi tulla myös kotoa.

Lipperi - kerho ei ala vielä syyskuussa vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Voimme aloittaa kerhon toiminnan myöhemmin, jos porukkaan löytyy lisää innokkaita liikkujia!

Nalle - liikuntakerhot:

Nalle- liikuntakerhot on tarkoitettu erityistä tukea tarvitsevan lapsen liikunnallisen kehityksen edistämiseen. Kerhon toiminnan sisältö muodostuu tavoitteista, jotka liikunnan kautta tukevat lapsen fyysisten, sosiaalisten ja psyykkisten taitojen kehittymistä. Ryhmät ovat kutsuryhmiä, joihin lapset osallistuvat päiväkodin tai esikoulun ohjaajien ja opettajien kanssa. Kerhot kokoontuvat vuoroviikoin Satumetsän päiväkodin liikuntasalissa ja uimahallilla Missunsalissa.

Satumetsän ryhmät kokoontuvat parittomien viikkojen tiistaisin klo 8.30-10.15 välisenä aikana.
Kuorevirran ryhmät kokoontuvat parillisten viikkojen tiistaisin klo 8.45-10.30 välisenä aikana.