Siirry sisältöön

Kiuruveden liikuntapalveluiden erityisliikunta tarjoaa ryhmätoimintaa lapsille ja nuorille, joilla on jokin fyysinen, psyykkinen tai sosiaalinen este osallistua yleisiin liikuntaryhmiin. Ryhmien ohjaajana toimii erityisliikunnanohjaaja, lisätiedot p. 040 592 5695 tai sonja.karkkainen@kiuruvesi.fi.

NALLE-LIIKUNTAKERHO

Kevätkausi 10.1.-16.5.2023. 

Satumetsän ryhmät kokoontuvat parittomilla viikoilla tiistaisin klo 8.30-9.15 ja 9.30-10.15.
Kuorevirran ryhmät kokoontuvat parillisilla viikoilla tiistaisin klo 8.45-9.30 ja 9.45-10.30.

Nalle-liikuntakerho on tarkoitettu erityistä tukea tarvitsevan lapsen liikunnallisen kehityksen edistämiseen. Kerhon toiminnan sisältö muodostuu tavoitteista, jotka liikunnan kautta tukevat lapsen fyysisten, sosiaalisten ja psyykkisten taitojen kehittymistä. Ryhmät ovat kutsuryhmiä, joihin lapset osallistuvat päiväkodin tai esikoulun ohjaajien ja opettajien kanssa. Kerhot kokoontuvat vuoroviikoin Satumetsän päiväkodin liikuntasalissa ja uimahallilla Missunsalissa.


LIPPERI-LIIKUNTAKERHO

Kevätkausi 12.1.-11.5.2023.

Torstai klo 12.30-13.15, Nivan koulun liikuntasali. 

Lipperi-liikuntakerho on suunnattu erityistä tukea tarvitsevan lapsen liikunnallisen kehityksen tukemiseen. Kerho on suunnattu alakouluikäisille ja se sisältää monipuolisia liikuntaharjoitteita sekä pelejä ja leikkejä, joiden tavoitteena on tukea ja vahvistaa ryhmiin osallistuvien fyysisiä, psyykkisiä ja sosiaalisia taitoja. Lapset osallistuvat ryhmään itsenäisesti tai tarvittaessa kotoa voi tulla mukaan avustaja.

Lipperi kuuluu Harkka-kerhoihin, joten ryhmään ilmoittautuminen tehdään kansalaisopiston kautta.