Siirry sisältöön

Puhti_info_innostamo.png

PUHTI - hanke

PUHTI – puhtia tielle työelämään -hanke on tavoittanut Kiuruvedellä jo 45 ihmistä. Millaista puhtia sinä kaipaisit? Onko toiveissa löytää töitä, saada opiskelupaikka vai kenties saada vaikka unirytmi kohdilleen? Eri kurssikokonaisuuksissa paneudutaan eri teemoihin ja opiskelijoiden toiveita otetaan vastaan. Kurssit toimivat ryhmämuotoisina, mutta sinulla on myös mahdollisuus osallistua pelkästään yksilöohjaukseen, jossa voidaan miettiä työnhakuun liittyviä asioita kahden kesken. Esimerkiksi jos tarvitset hieman apua työnhaun tai ansioluettelon/ cv:n tekemiseen, otathan yhteyttä.

Kurssit ovat ilmaisia ja sinun on myös mahdollisuus saada itsellesi vaikka hygieniapassi tai työturvallisuuskortti, joka voi edistää työnhakuasi. Yhteistyötä tehdään paikallisesti ja alueellisesti. Tärkeitä yhteistyökumppaneita ovat Kiuruveden Urheilijat, TE-toimisto, nuorisotoimi ja YSAO. Rohkeasti vain kysymään, jos kaipaat puhtia.

 

alkuun.jpg   sivulle 2.jpg

Kurssit 1-3

Jokainen kurssikokonaisuus on toteutunut ja niitä voidaan toistaa useamman kerran. Työharjoittelijoita on ollut tähän asti neljä itse valituissa työpaikoissa Kiuruvedellä tai Iisalmessa. Työharjoitteluita voi tehdä useamman kuin yhden.

Lisäksi kaikista kursseista on mahdollisuus räätälöidä lyhyempiä kokonaisuuksia toiveiden mukaan.

 

 kokonaisuudet.jpg  vikasivu.jpg

Yhteystiedot

elina2.jpg

Elina Erholtz 040 351 5259

projektityöntekijä

 

Maija-Leena Kemppainen 040 594 9383

kansalaisopiston rehtori

 

Linkit:

https://www.facebook.com/puhtia.tielle.1

https://www.instagram.com/puhti_puhtia_tielle/