• Suomeksi
  • Svenska
  • In English
  • Po Rysski
  • Deutsch
  • Eesti keeles
- Tekstikoko + Tulosta
Etusivu / Palvelut / Varhaiskasvatus

Varhaiskasvatus

 

Varhaiskasvatusta järjestetään perheen tarpeen mukaan osa- tai kokoaikaisesti päiväkodissa tai perhepäivähoidossa. Päiväkotitoiminnan ulkopuolelle jäävien lasten hoidon tueksi on Kiuruvedellä avoimessa päiväkodissa ohjattua leikkitoimintaa.

Toimintaan voi hakea ympäri vuoden. Hakemus on jätettävä viimeistään neljä kuukautta ennen hoidon tarvetta päiväkotiin tai perhepäivähoidon ohjaajalle. Jos varhaiskasvatuksen tarve johtuu opiskelusta tai työllistymisestä eikä tarpeen ajankohta ole ennakoitavissa, tulee toimintaan hakea välittömästi kun tarve selviää, kuitenkin vähintään kaksi viikkoa ennen kuin lapsi tarvitsee paikan.

Maksut määräytyvät asiakasmaksuista annetun lain ja asetuksen sekä Kiuruveden kaupungin opetuslautakunnan päätösten mukaan.

Hakulomakkeita ohjeineen on saatavilla päiväkodeissa, perhepäivähoidon ohjaajilla, kaupungintalon neuvonnassa sekä kaupungin web-sivuilla.

Uudet asiakkaat

Kiuruvedellä asuva tai kaupunkiin muuttava perhe voi sähköisesti hakea paikkaa kunnalliseen varhaiskasvatukseen tai perusopetuksen aamu-ja iltapäivätoimintapaikkaa. Sähköisesti saman alla olevan linkin kautta voi tehdä myös arvion hoitomaksusta

Linkki uusille asiakkaille web-hakemukseenVarhaiskasvatuksen asiakasperheet

Perheet, joilla on voimassa oleva  asiakkuus Kiuruveden kaupungissa, voivat palvelun kautta tehdä hakemuksen varhaiskasvatukseen sekä perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoimintaan. Palvelusta voi myös saada arvion maksusta, hyväksyä korkeimman maksun(jolloin ei tarvitse toimittaa tulotietoja), muuttaa yhteystietoja sekä irtisanoa paikan.
Palvelu vaatii pankkitunnistautumisen tai mobiilitunnistautumisen. Käytössä on verkkopankit Osuuspankki sekä Säästöpankki.

Kirjautuminen suomi.fi kautta (perheet, jotka ovat jo asiakkaana)

Siirryimme Suomi.fi tunnistautumiseen. 

Varhaiskasvatuslain 28§ mukaan yksityinen henkilö tai yhteisö, joka harjoittaa lasten varhaiskasvatustoimintaa, on velvollinen tekemään siitä ilmoituksen viimeistään kahden viikon sisällä toiminnan aloittamisesta. Ilmoitus tehdään lomake-valikossa olevalla lomakkeella ja palautetetaan varhaiskasvatuksen johtaja Eeva Peltolalle , os. Harjukatu 2, 74700 Kiuruvesi.

Varhaiskasvatustoimisto:

Käyntiosoite: Harjukatu 2 (kaupungintalolla)
Postiosoite: Pl 28, 74701 Kiuruvesi

Varhaiskasvatuksen johtaja Eeva Peltola , 040-533 8547
Perhepäivähoidon ohjaaja Susanna Rytkönen , 040- 7059586
Varhaiskasvatuksen maksupäätökset / laskutus Leena Kämäräinen, 040-5766484
Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@kiuruvesi.fi

Rekisteriselosteet löytyvät tämän linkin kautta.

 

Erityispäivähoito
Lapsipoliittinen ohjelma
*  Liitteet päivähoitoon
*  Lomakkeita
Perhepäivähoito
Perusopetuksen aamu-ja iltapäivätoiminta
*  
Perusopetuksen aamu-ja iltapäivätoiminnan
    toimintasuunnitelma
Perustietoa päivähoidosta
Pienten lasten hoidontuki
Päivähoitoon hakeminen
Päiväkodit
Varhaiskasvatussuunnitelma
Vuorohoito Kiuruvedellä
Yksityisen hoidon tuki