• Suomeksi
  • Svenska
  • In English
  • Po Rysski
  • Deutsch
  • Eesti keeles
- Tekstikoko + Tulosta
Etusivu / Palvelut / Elinkeinopalvelut

Elinkeinopalvelut

 

Yritysneuvoja Tuula Parkkonen-Suhonen
Alkavien ja toimivien yritysten liiketoimintasuunnitelmat, kannattavuuslaskelmat, kehittäminen, rahoitus ja toimitilat. Yritysneuvojan toimisto sijaitsee yleispalvelukesuksessa, kaupungintalon 2. kerroksessa.


Maaseutuasiamies Mari Tabell
Kiuruveden, Pielaveden ja Keiteleen maaseudun kehittämisyksikkö tuottaa maatalousyrittäjille ja muille maaseudulla toimiville yrityksille neuvonta- ja kehittämispalveluita sekä toimii tiedon tuottajana, jakajana ja uusien ratkaisujen markkinoijana. Kehittämisyksikkö tekee yrittäjien puolesta mm. vuokrasopimuksia, kauppakirjoja ja investointitukihakemuksia. Laskentapalveluita kehittämisyksikkö ei tarjoa, mutta ProAgrian neuvontapalvelut ovat yrittäjien käytettävissä.

Kehittämisyksikön tehtäviin kuuluu myös edistää LEADER-hankkeita sekä kylätasolla että yritystoiminnan osalta. Se myös tuottaa uutta ajattelua, uusia yritystoiminnan mahdollisuuksia sekä uusia luovia ratkaisuja maaseudulle ja maatalouteen.

Kiuruvedellä maanantaisin, tiistaisin ja perjantaisin
Pielavedellä keskiviikkoisin ja Keiteleellä torstaisin


KATSO MYÖS:

Elintarvike
Maaseutu
Maaseudun yhteistoiminta-alueen neuvottelukunta
Kylät


 
kartta.jpg      
Ylä-Savon kunnat ovat perustaneet verkkopalvelun alueen vapaille liiketiloille. Kiuruveden lisäksi mukana ovat Iisalmi, Vieremä, Lapinlahti ja Sonkajärvi. Sivuille voit myös jättää oman ilmoituksesi vuokrattavasta toimitilasta - ilmaiseksi!

toimitilat.yla-savo.fi 
 
 
   
y-paja_rgb.PNG    Y-paja on Iisalmen kaupungin toteuttama, Ylä-Savon alueella toimiva hanke, joka toimii ponnahduslautana kun haluat ryhtyä yrittäjäksi. Hanke tarjoaa niin kutsutun yrittäjyyskasvattamon, jossa yrittäjäyyden edellyttämät ominaisuudet kehittyvät. Hankkeen toiminta-aika on 1.1.2016 - 31.7.2017.

Y-pajan kotisivu
 
 
   

YS_tunnus_Yritys-Suomi_rgb_FI(2).jpg

  Yritys-Suomi on maksuton palvelu, joka sisältää mm. runsaasti tietoa yritystoiminnasta sekä asiointipalveluka ja lomakkeita.

Yritys-Suomen kotisivut
 
 
   

Agri banneri (1).jpg
Lataa ohjelma!

  AGRIyritystulkki on laskentaohjelma, jolla maatalousyrittäjä voi tehdä investointisuunnitelmia tai arvioida yrityksensä kannattavuutta Ohjelma soveltuu kaikkiin maatilayrityksiin. Suunnittelu lähtee liikkeelle päättyneen tilivuoden luvuista. Niiden avulla laaditaan investointi- ja tuotantosuunnitelma seitsemän vuoden suunnittelukaudelle, mikä on riittävän pitkä aika osoittamaan maatilan talouden kehityksen. 
     
YHTEYSTIEDOT

 

Yritysneuvoja
Tuula Parkkonen-Suhonen
040 630 3748
tuula.parkkonen-suhonen(at)kiuruvesi.fi


Maaseutuasiamies
Mari Tabell
040 673 8399
mari.tabell(at)kiuruvesi.fi


Yhteyssihteeri
Marjut Nousiainen
040 527 2131
marjut.nousiainen(at) kiuruvesi.fi