• Suomeksi
  • Svenska
  • In English
  • Po Rysski
  • Deutsch
  • Eesti keeles
- Tekstikoko + Tulosta
Etusivu / Palvelut / Elinkeinopalvelut

Elinkeinopalvelut

 YRITYSNEUVOJA TUULA PARKKONEN-SUHONEN
Alkavien ja toimivien yritysten liiketoimintasuunnitelmat, kannattavuuslaskelmat, kehittäminen, rahoitus ja toimitilat. Yritysneuvojan toimisto sijaitsee yleispalvelukesuksessa, kaupungintalon 2. kerroksessa.
    
YHTEYSTIEDOT

Yritysneuvoja
Tuula Parkkonen-Suhonen
040 630 3748


Maaseutuasiamies
Mari Tabell
040 673 8399


Yhteyssihteeri
Marjut Nousiainen
040 527 2131etunimi.sukunimi@kiuruvesi.fi

 
 
MAASEUTUASIAMIES MARI TABELL
Kiuruveden, Pielaveden ja Keiteleen maaseudun kehittämisyksikkö tuottaa maatalousyrittäjille ja muille maaseudulla toimiville yrityksille neuvonta- ja kehittämispalveluita sekä toimii tiedon tuottajana, jakajana ja uusien ratkaisujen markkinoijana. Kehittämisyksikkö tekee yrittäjien puolesta mm. vuokrasopimuksia, kauppakirjoja ja investointitukihakemuksia. Laskentapalveluita kehittämisyksikkö ei tarjoa, mutta ProAgrian neuvontapalvelut ovat yrittäjien käytettävissä.

Kehittämisyksikön tehtäviin kuuluu myös edistää LEADER-hankkeita sekä kylätasolla että yritystoiminnan osalta. Se myös tuottaa uutta ajattelua, uusia yritystoiminnan mahdollisuuksia sekä uusia luovia ratkaisuja maaseudulle ja maatalouteen.

Kiuruvedellä maanantaisin, tiistaisin ja perjantaisin
Pielavedellä keskiviikkoisin ja Keiteleellä torstaisin
 

 

 

Yritys- ja palveluhakemistohakemisto.png


Kiuruveden yritys- ja palveluhakemiston löydät tästä linkistä.

Yrityksen perustaminen

business.png


Olemme koonneet yrityksen perustamisesta oman sivuston,
josta löytyy lyhyesti perustietoa asioista jotka tulee hoitaa ennen yritystoiminnan aloittamista,
mitä eri yritysmuotoja on ja mistä saa tietoa itselle sopivimman muodon valinnasta
sekä kannattavuuden, rahoituksen sekä verotuksen perusasioita.

Jotta emme aiheuttaisi sinulle tietoähkyä, olemme pyrkineet pitämään asiat yksinkertaisina.
Olemme kuitenkin lisänneet sivuille suorat linkit, joista saat syvällisempää tietoa kustakin aihealueesta.

Tästä yrityksen perustamisen sivustoon!
 
kartta.jpg      
Ylä-Savon kunnat ovat perustaneet verkkopalvelun alueen vapaille liiketiloille. Kiuruveden lisäksi mukana ovat Iisalmi, Vieremä, Lapinlahti ja Sonkajärvi. Sivuille voit myös jättää oman ilmoituksesi vuokrattavasta toimitilasta - ilmaiseksi!

toimitilat.yla-savo.fi 
 
 
   
y-paja_rgb.PNG    Y-paja on Iisalmen kaupungin toteuttama, Ylä-Savon alueella toimiva hanke, joka toimii ponnahduslautana kun haluat ryhtyä yrittäjäksi. Hanke tarjoaa niin kutsutun yrittäjyyskasvattamon, jossa yrittäjäyyden edellyttämät ominaisuudet kehittyvät. Hankkeen toiminta-aika on 1.1.2016 - 31.7.2017.

Y-pajan kotisivu
 
 
   

YS_tunnus_Yritys-Suomi_rgb_FI(2).jpg

  Yritys-Suomi on maksuton palvelu, joka sisältää mm. runsaasti tietoa yritystoiminnasta sekä asiointipalveluka ja lomakkeita.

Yritys-Suomen kotisivut
 
 
   

Agri banneri (1).jpg
Lataa ohjelma!

  AGRIyritystulkki on laskentaohjelma, jolla maatalousyrittäjä voi tehdä investointisuunnitelmia tai arvioida yrityksensä kannattavuutta Ohjelma soveltuu kaikkiin maatilayrityksiin. Suunnittelu lähtee liikkeelle päättyneen tilivuoden luvuista. Niiden avulla laaditaan investointi- ja tuotantosuunnitelma seitsemän vuoden suunnittelukaudelle, mikä on riittävän pitkä aika osoittamaan maatilan talouden kehityksen. 

 
   
maaseutu- ja elinkeino-ohjelma.jpg   Maaseutu- ja elinkeino-ohjelma on ohjenuora, joka määrittelee tavoitteet kaupan alalle, palvelualoille, maatalouteen ja teollisuuteen sekä määrittelee keinot, joille voidaan auttaa ja palvella elinkeinotoimintaa Kiuruvedellä