• Suomeksi
  • Svenska
  • In English
  • Po Rysski
  • Deutsch
  • Eesti keeles
- Tekstikoko + Tulosta
Etusivu / Palvelut / Elinkeinopalvelut

Elinkeinopalvelut

 

Yritysneuvoja
Tuula Parkkonen-Suhonen
Alkavien ja toimivien yritysten liiketoimintasuunnitelmat, kannattavuuslaskelmat, kehittäminen, rahoitus ja toimitilat. Yritysneuvojan toimisto sijaitsee yleispalvelukesuksessa, kaupungintalon 2. kerroksessa.


Maaseutuasiamies
Mari Tabell

Kiuruveden, Pielaveden ja Keiteleen maaseudun kehittämisyksikkö
Kehittämisyksikkö tuottaa maatalousyrittäjille ja muille maaseudulla toimiville yrityksille neuvonta- ja kehittämispalveluita sekä toimii tiedon tuottajana, jakajana ja uusien ratkaisujen markkinoijana.

Kehittämisyksikkö tekee yrittäjien puolesta mm. vuokrasopimuksia, kauppakirjoja ja investointitukihakemuksia. Laskentapalveluita kehittämisyksikkö ei tarjoa, mutta ProAgrian neuvontapalvelut ovat yrittäjien käytettävissä.

Kehittämisyksikön tehtäviin kuuluu myös edistää LEADER-hankkeita sekä kylätasolla että yritystoiminnan osalta. Se myös tuottaa uutta ajattelua, uusia yritystoiminnan mahdollisuuksia sekä uusia luovia ratkaisuja maaseudulle ja maatalouteen.

Kiuruvedellä maanantaisin, tiistaisin ja perjantaisin
Pielavedellä keskiviikkoisin
Keiteleellä torstaisin
KATSO MYÖS:

Maaseutu- ja elinkeino-ohjelma
Elintarvike
Kauppa ja palvelualat
Maaseutu
Metalli
Puu

 

YHTEYSTIEDOT

 

Yritysneuvoja
Tuula Parkkonen-Suhonen
040 630 3748
tuula.parkkonen-suhonen(at)kiuruvesi.fi


Maaseutuasiamies
Mari Tabell
040 673 8399
mari-tabell(at)kiuruvesi.fi


Yhteyssihteeri
Marjut Nousiainen
040 527 2131
marjut.nousiainen(at) kiuruvesi.fi

AGRIyritystulkki

 

Agri banneri.jpg

Logoa klikkaamalla pääset AGRIyritystulkkiin!

Maaseudun kehittämisyksikkö on hankkinut Kiuruveden, Pielaveden ja Keiteleen yhteistoiminta-alueen käyttöön AGRIyritystulkki-laskentaohjelman, jolla maatalousyrittäjä voi omatoimisesti tehdä investointisuunnitelmia tai arvioida yrityksensä kannattavuutta

Ohjelma soveltuu kaikkiin maatilayrityksiin. Suunnittelu lähtee liikkeelle päättyneen tilivuoden luvuista. Niiden avulla laaditaan investointi- ja tuotantosuunnitelma seitsemän vuoden suunnittelukaudelle, mikä on riittävän pitkä aika osoittamaan maatilan talouden kehityksen.