• Suomeksi
  • Svenska
  • In English
  • Po Rysski
  • Deutsch
  • Eesti keeles
- Tekstikoko + Tulosta
Etusivu / Palvelut / Nuoriso

Nuoriso

 

Kiuruveden kaupungin nuorisopalvelut pitää päämajanaan Kuorevirran alueella, lähellä Kiuruveden keskustaa sijaitsevaa nuorisotaloa.

Nuorisotalomme on tasokas vapaa-ajanviettopaikka, josta löytyy mm. kansalaisopiston hallinnoimat bänditilat, studio (esim. oman bändin demon tekemistä varten), tilat puu- ja metallitöiden tekemiseen, discoilua varten sali ja nuorten tiedotuspiste. Nuorisotalon avoimien ovien aikaan käytössä oleva aula- ja salitila tarjoaa lukuisan määrän erilaisia pelimahdollisuuksia kuten Playstation 3:n, biljardin, pingiksen, ilmakiekon ja lautapelit. Playstation 3:n pelejä on mahdollista pelata nyt 55" (tuumaisesta), 3D televisiosta, myös televisio-ohjelmat saavat uuden ulottuvuuden 3D:n avulla.

Nuorisotalo tarjoaa mukavaa ajanviettoa ohjatusti tai itsenäisesti, yksin tai kaveriporukalla.

Nuorisopalveluiden toiminta koostuu avoimien ovien iltojen lisäksi, ryhmätoiminnasta sekä mukavista irtiotoista arkiseen aherrukseen erilaisten leirien, retkien ja tapahtumien muodossa.

Kaikessa toiminnassamme noudatamme 0-promille periaatetta. Periaatteisiimme kuuluvat myös suvaitsevaisuus ja väkivallattomuus. Talolla ja tapahtumissa on tärkeää, että jokainen voi viihtyä tasa-arvoisesti.

 
laskiainen.jpg

Nuorisotalon avoimien ovien toimintaan ovat tervetulleita kaikki yli 13-vuotiaat, eli 7-luokkalaiset ja sitä vanhemmat.
Ala-asteikäiset saavat olla tiloissa kello 18.00 saakka.       

TERVETULOA!

 

Liitetiedostot