• Suomeksi
  • Svenska
  • In English
  • Po Rysski
  • Deutsch
  • Eesti keeles
- Tekstikoko + Tulosta
Etusivu / Palvelut / Liikunta ja ulkoilu / Erityisliikunta / Erityisliikuntakerhot lapsille ja nuorille

Erityisliikuntakerhot lapsille ja nuorille

 

SOVELLETTUA LIIKUNTAA LAPSILLE JA NUORILLE

Kiuruveden Liikuntapalvelut/erityisliikunta tarjoaa ryhmätoimintaa lapsille ja nuorille, joilla on jokin fyysinen, psyykkinen tai sosiaalinen este osallistua yleisiin liikuntaryhmiin. Ryhmien ohjaajana toimii erityisliikunnanohjaaja.

NALLE-LIIKUNTAKERHOT SATUMETSÄN PÄIVÄKODISSA

Nalle-liikuntakerho on tarkoitettu erityistä tukea tarvitsevan lapsen liikunnallisen kehityksen edistämiseen. Kerhon toiminnan sisältö muodostuu tavoitteista, jotka liikunnan kautta tukevat lapsen kehitystä fyysisillä, sosiaalisilla ja psyykkisillä osa-alueilla. Ryhmät ovat kutsuryhmiä. Lapset osallistuvat ryhmään päiväkodin/esikoulun ohjaajien/opettajien kanssa.

Lisätiedot

Erityisliikunnanohjaaja p. 040 592 5695
Tuula Leskinen erityislastentarhanopettaja p. 040 637 1112 (päiväkoti-ikäiset)
Saara Linninen esikouluryhmän opettaja p. 0400 396 386 (esikouluikäiset)

LIPPERI-KERHO (yli 6-vuotiaille) NIVAN KOULULLA

Lipperi-kerho on suunnattu erityistä tukea tarvitsevan lapsen liikunnallisen kehityksen tukemiseen. Kerho sisältää monipuolisia liikuntaharjoitteita sekä - leikkejä, joiden tavoitteena on tukea ja vahvistaa ryhmiin osallistuvien fyysisiä, psyykkisiä ja sosiaalisia tarpeita. Lapset osallistuvat ryhmään itsenäisesti tai iltapäiväkerhon/koulun ohjaajien kanssa. Itsenäisesti ryhmään osallistuvilla avustaja voi tulla mukaan kotoa. Kerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 12.30-13.15 Nivan koulun liikuntasalissa. Ryhmään ilmoittautuminen ja lisätiedot: Erityisliikunnanohjaaja p. 040 592 5695.
 

 

Liitetiedostot