• Suomeksi
  • Svenska
  • In English
  • Po Rysski
  • Deutsch
  • Eesti keeles
- Tekstikoko + Tulosta

Suomeksi

Kiuruvesi

Kiuruvesi

Kiuruvesi ei haikaile menneeseen vaan rakentaa tulevaisuutta. Siksi olemmekin julistautuneet Luomu-Suomen pääkaupungiksi: uskomme, että puhdas ympäristö ja ruoka ovat asioita, joihin kannattaa panostaa.
Lähi- ja luomuruoka

Lähi- ja luomuruoka

Lähi- ja luomuruoka ovat valintojamme ja niiden käyttöä edistämme kaupungin ruokapalveluissa. Vuonna 2013 koulujen elintarvikehankinnoista lähes puolet oli luomu- ja/tai lähiruokaa.
Kulttuuritalo

Kulttuuritalo

Kiuruveden kirjasto- ja kulttuuritalo on koko kaupungin yhteinen olohuone. Talon toiminnot rikastuttavat ihmisten elämää tarjoamalla monipuolista ja laadukasta kulttuuria. Kulttuuritalosta löytyy moniin eri tilaisuuksiin soveltuva Kiurusali, kaksi näyttelytilaa, kirjasto, kahvila-ravintola sekä kokous- ja atk-tilat.
Vapaa-aikapalvelut

Vapaa-aikapalvelut

Kuorevirran monipuoliselta urheilualueelta löytyy uimahalli kuntosaleineen, jäähalli, liikuntahalli sekä tenniskenttä ja tekonurmi. Tänä kesänä valmistuu myös frisbeegolfrata.
Kesäteatteri Kiuruvedellä

Kesäteatteri Kiuruvedellä

Aivan Kiuruveden keskustan tuntumassa, kauniin Kuorevirran maisemassa sijaitsevalla kesäteatteri Eerolalla on tänä kesänä ohjelmistossa uudet näytelmät: Maalaiskomedia ja Lemmenhotelli. Lue lisää: www.maalaiskaupunginteatteri. fi
Iskelmäviikko 16-20.7.2014

Iskelmäviikko 16-20.7.2014

Rento savolainen ilmapiiri ja maalaistunnelma houkutteli tämän kesän tapahtumaan Kiuruvedelle iskelmämusiikin ystäviä niin, että lipunmyynti teki jälleen kerran plusmerkkisen tuloksen. Viikko sujui hyvin ja yleisesti oltiin tyytyväisiä tapahtumaan. Ensi vuonna juhlitaan jälleen 15-19.7.2015.
Ma-Ke 8.00 - 15.45
To
8.00 - 16.30
Pe 8.00 - 15.00

Juhlapyhien aattona kaupungintalo suljetaan klo 15.00
Voit lähettää kaupungille sähköpostia osoitteeseen:
kaupunginhallitus(at)kiuruvesi.fi

Henkilökunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa:
etunimi.sukunimi@kiuruvesi.fi (ilman skandinaavisia merkkejä ä, ö, å)

YHTEYSTIEDOT

Kartta
Kaupungintalo
Harjukatu 2
PL 28
74701 Kiuruvesi
017-272900
close
map here
Kaupungin esitekirja
Esitekirja kaupungista
Kiuruvesi Facebookissa
Kiuruveden kulttuuritalo
Kansalaisneuvonta
Kansalaisneuvonta