• Suomeksi
  • Svenska
  • In English
  • Po Rysski
  • Deutsch
  • Eesti keeles
- Tekstikoko + Tulosta
Etusivu / Ajankohtaista / Uutiset

Uutiset

 

KESÄPUUTARHURI

Kiuruveden kaupunki hakee puistojen, katuviheralueiden, leikkikenttien ja kiinteistöjen ylläpitoon puutarhuria tai puutarhuri-/ hortonomiopiskelijaa kesäkaudelle 2018.

Työskentelemme säästä riippumatta ulkoalueilla. Työ on myös fyysisesti raskasta. Olet etsimämme henkilö, jos tunnet puutarhakasvit, rikkaruohot, työkoneet ja puutarhatyökalujen käyttö on sinulle tuttua.

Arvostamme yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta, iloista asennetta ja ystävällistä käytöstä, sekä ahkeraa otetta työhön. Osaat toimia ryhmässä muita kannustavalla tavalla ja omaat sitoutumiskykyä yhteiseen päämäärään.

Tehtävä edellyttää vähintään puutarhurin tutkintoa ja 18 vuoden ikää. Voit olla myös ammattikorkeakouluopiskelija ja vailla mahdollista päättötyöaihetta. Puutarha-alan työkokemus, ylläpitotöiden käytännön tuntemus, kasvinsuojeluainetutkinto, työturvallisuus-, ensiapu-, tulityö- ja tieturvakorttikoulutukset katsotaan eduksi. Työ sisältää mahdollisesti myös viherrakentamista. Ajokortti ja oman auton käyttö on työssä välttämätöntä.

Lisätietoja antavat vihertyönjohtaja Nea Turkki-Koski p. 0400 586 494 ja ympäristöinsinööri Ari Ruotsalainen p. 0400 3711 28.

Hakuaika päättyy 31.3.2018. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun ja valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana.

Työaika 38,75 h/vko. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät Kunta-alan TES:n mukaisesti. Työssä on tuntipalkka ja koeaika.

Kirjalliset hakemukset osoitteella nea.turkki-koski@kiuruvesi.fi tai Kiuruveden kaupunki, Tekninen palvelukeskus, PL 28, 74701 Kiuruvesi.