• Suomeksi
  • Svenska
  • In English
  • Po Rysski
  • Deutsch
  • Eesti keeles
- Tekstikoko + Tulosta
Etusivu / Palvelut / Työ ja toimeentulo

Työ ja toimeentulo

Työllistämistoimien tarkoituksena on alentaa pitkäaikais- ja nuorisotyöttömyyttä, ehkäistä syrjäytymistä sekä parantaa työllistettävien valmiuksia omaehtoiseen koulutuksen hankintaan ja työnsaantiin. Työllistämistoimiin kuuluvat tukityöllistäminen, työllistämisprojektit sekä nuorten kesätyöllistäminen.


TYÖLLISYYDEN HOITAMINEN

Kaupungin työllistämistoimien tarkoitus on alentaa pitkäaikais- ja nuoriso työttömyyttä, ehkäistä syrjäytymistä sekä parantaa työllistettävien valmiuksia omaehtoiseen koulutuksen hankintaan ja työnsaantiin. Työllistämistoimiin kuuluvat tukityöllistäminen, työllistämisprojektit sekä nuorten kesätyöllistämisen tukeminen.

Toimenpiteet talousarviovuonna

  1. Kaupunki on mukana seudullisessa TE-keskuksen tukemassa Etappi- projektissa.

  2. Tuetaan sivistyslautakunnan hallinnoimaa ja lääninhallituksen rahoittamaa nuorten työpajatoimintaa.

  3. Tuetaan yrityksiä ja kotitalouksia nuorten kesätyöllistämisessä.

  4. Järjestetään mahdollisuuksien mukaan harjoittelupaikka kiuruvetisille nuorille, jotka tarvitsevat opiskelun vuoksi pakollista harjoittelua
  5. Kaupunki tukee yhdistysten kautta työllistämistä ja pyrkii mahdollisuuksien mukaan edistämään oppisopimuksen avulla ammatin hankkimista.


 
Nuorten kesätyöllistäminen

Nuorten KESÄDUUNI 2018

Kesäduuni 2018 -esite.pngKesätyötuki haettavissa 18.5.2018 saakka!

Kesätyöntekijän tulee olla 15-25-vuotias kiuruvetinen koululainen tai opiskelija (sis. peruskoulun päättävät). Toisen asteen opiskelijat voivat hakea myös, jos ovat oppilaitoksen kirjoilla ja opiskelu jatkuu syksyllä 2018 sekä lukion päättävät opiskelijat. Työttömyys-/työmarkkinatukeen oikeutettu ei voi saada kesätyötä tämän kampanjan kautta.

Täytetyt tukihakemukset palautetaan 18.5.2018 mennessä osoitteeseen:

Kiuruveden kaupunki
Irma Karikumpu
PL 28
74701 KIURUVESI