• Suomeksi
  • Svenska
  • In English
  • Po Rysski
  • Deutsch
  • Eesti keeles
- Tekstikoko + Tulosta
Etusivu / Palvelut / Matkailu / Ajanviete

Ajanviete

ohjelmapalvelut.jpg

HEVOSET JA RATSASTUSHIRVIJÄRVEN RATSUTALLI

Kalliokyläntie 364

050 567 6801

  Suomen ratsastajainliiton hyväksymän ja valvoman ratsastuskoulun palvelut:  ratsastustunteja ympäri vuoden sekä kesäisin ratsastusleirejä yhteistyössä  Hirvijärven Ratsastajat ry:n kanssa.

Järjestämme ratsastustuntien ja -leirien ohella päiväleirejä ja toimintapäiviä ryhmille sekä maatilamatkailupaketteja perheille. Meillä voi majoittua toukokuusta syyskuuhun ratsastusleirien ulkopuolella. Majoitustiloja on päärakennuksessa ja luhtiaitassa. Järjestämme myös perhejuhlat, kokoukset, saunaillat, syntymäpäivät ja polttarit.  Miten olisi esimerkiksi jokaisen heppatytön unelma, heppa-aiheiset synttärikemut?
 2000px-Ratsastuspaikka_774f_tunnusosa.svg.png
LAUKANMÄEN TALLI


Paasmäentie 52

050 555 1733

  Laukanmäen tallilla voi harrastaa hevosia monella tasolla.Tarjolla on ratsastustunteja ja -valmennuksia, valjakkoajotunteja, valjakko- ja ohjasajokursseja, ajelutuksia sekä tallitoimintaa eriyisryhmille. Halusit sitten tehotreeniä tai vapaampaa menemistä, tarjontaa löytyy moneen makuun. 2000px-Ratsastuspaikka_774f_tunnusosa.svg.png
TALLI TAITAVAT KAVIOT

Hallaperäntie 290

050 541 6296

 

Leirit ja kurssit ympäri vuoden tuntitoiminnan, valmennusten ja kilpailujen ohella! Talli Taitavat Kaviot on Koivukallion kauniilla tilalla sijaitseva laadukas SRL:n hyväksymä harrastetalli, jonka toiminnasta vastaa hevosalan ammattilainen.  Ratsastustuntien pidosta vastaavat ratsastuksenohjaajat ja -opettajat sekä vierailevat ammattivalmentajat. Hevosemme läpiratsastetaan, mikä takaa varmat hevoset ja ratsastajalle laadukkaan kokemuksen.  Hevosemme ovat erikokoisia ja -tasoisia joten jokaiselle ratsastajalle löytyy oma sydänystävä. Käytössämme on hyväpohjainen valaistu ratsastuskenttä, hiekka-kuitupohjainen puumaneesi sekä erilaisia maastoja.

Hevosten hyvinvointi on meille sydämen asia: jokainen hevonen saa yksilöllistä hoitoa. Pidämme tärkeänä alan kouluttautumista, sillä koulutus ja ammattitaito edistävät turvallista harrastamista ja hevosten hyvinvointia. Teemme yhteistyötä Kiuruveden lukion hevoslinjan kanssa sekä Kiuruveden, Koljonvirran ja Pyhäjärven Ratsastajien kanssa. Hevosten ja ponien lisäksi tilalla pyörivät koirat, kissat ja puput. Kesäisin joukkoon liittyvät esimerkiksi possut, kilit, lampaat ja kanat. Teemme myös käyntejä vanhainkoteihin ja päiväkoteihin!
* NOUSE HYMYSSÄ SUIN RATSAILLE*

 Talli Taiavat Kaviot.jpg

 

Talli Taitavat Kaviot 1.jpg

 

 

 

 

 

 

Talli Taitavat Kaviot 2.jpg

TAIDE JA KULTTUURI

 

TEATTERI HULLUVIIMA

Hulluviima_logo_hatulla_2015.jpg


  SEITSEMÄN VELJESTÄ

 "Hulluviima tarttuu Suomen juhlavuoden kunniaksi Aleksis Kiven klassikkoon ja tuo Seitsemän veljestä näyttämölle Suomen itsenäisyyspäivän kynnyksellä.

Näytelmän teemoissa korostuvat vapaus, itsensä löytäminen ja ympäröivän yhteiskunnan odotusten paineessa eläminen. Veljekset jäävät jo nuorena orvoiksi, mutta äidin vaikutus kulkee mukana heidän sydämissään. Tarina kuvaa myös kuinka seitsemän erilaista ihmistä pitää tiukan paikan tullen saumattomasti yhtä, eikä heikompaa jätetä oman onnensa nojaan. Kaikessa korostuu välittäminen ristiriitojen keskellä."

Esitykset 6.10. - 5.12.2017


Esitysajat, hinnat ja lisätiedot
www.hulluviima.fi
  seitsemän veljestä.png

Teatterin logo.jpg
 

komedia-tragedia.png

  KOUKUSSA

"Lontoolainen taksikuski on sattunut menemään naimisiin kahden naisen kanssa. Hän on myös onnistunut salaamaan kaksinnaimisensa vaimoiltaan. Mutta nyt paljastuminen on lähellä.

Molemmista avioliitoista miehellä on teini-ikäinen lapsi, tyttö ja poika. Lapset ovat sattumalta tavanneet netin chattipalstalla, ja suunnittelevat tapaamista kasvotusten. Taksikuskia omien lasten mahdollinen seurustelu kauhistuttaa, samoin kuin molempien vaimojen mahdollinen kohtaaminen. Mies ei kuitenkaan aio luovuttaa, vaan taistelee epätoivoisesti pitääkseen molemmat perheensä erillään. Mukaan joutuu tahtomattaan myös vätysmäinen alivuokralainen ja tämän dementoitunut isä. "

Esitykset 2.11. - 10.12.2017


Esitysajat, hinnat ja lisätiedot:
www.maalaiskaupunginteatteri.fi
 

KULTTUURITALO

Lähteentie 10 A

040 484 8929

  Kulttuuritalo on  koko kaupungin olohuone, jossa tapahtuu aina. Kulttuuritalolta löytyvät niin kirjasto, näyttelytilat kuin kahvila-ravintolakin.

Kulttuuritalon tapahtumat
kiuruveden kulttuuritalo logo.jpg

KÄSITYÖKESKUS

Kirkkokatu 14

050 540 7423

  Käsityökeskuksessa on mahdollista kehittää omia kädentaitojaan, tutustua käsityöperinteeseen sekä inspiroitua tekemään jotain aivan uutta! Käsityökeskuksella on myös myymälä, josta saa tarvikkeita ja valmiita tuotteita.  2000px-Käsityöpaja_774d_tunnusosa.svg.png

KOTISEUTUMUSEO

Kirkkoharjuntie 2

040 653 2855
  Kotiseutumuseon kesäkausi on päättynyt.

Museon sivut

Kotiseutumuseo Facebookissa
 Kiuruveden museo.jpg


TAIDEHUOLTAMO LENN-ART

050 564 2874  

Kaipaatko uudenlaista ohjelmaa juhliin ja tapahtumiin vai haluaisitko tehdä jotain omin käsin? Taidehuoltamo Lenn-Art tarjoaa elävää musiikkia (mm. suomalaista ja irlantilaista kansanmusiikkia) ja taipuisaa tarinointia, pilke silmäkulmassa tietenkin! Järjestämme myös erilaisia taidetyöpajoja, joissa pääset kokemaan käsillätekemisen riemua.

 logoLennArt.png


URHEILU JA LIIKUNTA


KUOREVIRRAN URHEILUALUE

Kuorevirrankatu

040 759 5005

  Yleisurheilukenttä
Frisbeegolf-rata
Jäähalli
Uimahalli ja kuntosali
Liikuntahalli
Harjoitusjalkapallokenttä ja hiekkakenttä
Beach volley -kenttä
Tenniskenttä

Tutustu tarkemmin Kiuruveden liikuntapalveluihin.
Muista myös kysyä vuokrattavia liikuntavälineitä uimahallilta!
 sport.png

KIURUVEDEN KEILAHALLI

Asematie 12

044 763 5647

  Keilahalli on avoinna joka päivä!
Perjantai- ja lauantai-iltasin voi sukeltaa hohtokeilauksen maailmaan.

Keilahallilla on myös Rolls express -ravintola, eli nälkäkään ei pääse yllätään.
kiuruveden keilahalli LOGO.jpg