• Suomeksi
  • Svenska
  • In English
  • Po Rysski
  • Deutsch
  • Eesti keeles
- Tekstikoko + Tulosta
Etusivu / Palvelut / Tonttitarjonta / Taajaman tontit

Taajaman tontit

Tietoa kaupungin ja yksityisten pientalotonttitarjonnasta on sivun liitetiedostossa.

 

Pientalotontteja

Hyvölänlahti muokattu.jpg

Hyvölänlahden alue sijaitsee kaupungin eteläosassa noin 2,5 km:n etäsyydellä keskustasta Kiurujärven tuntumassa. Alueelta pääsee kevyen liikenteen väyliä pitkin keskustaan ja liikunta-alueille ja edelleen kuntopoluille. Maisema on vaihtelevaa pelto- ja metsämaata ja tonteilta on järvinäkymä Hyvölänlahdelle. Liikenteellisesti alueesta muodostuu rauhallinen, sillä kadut eivät mahdollista läpiajoliikennettä. Alueen asukkaille on varattu Hyvölänlahden rantaan venevalkamapaikat.

Hyvölänlahden tontit ovat kooltaan 2000-3000 m². Tontin hinta on 5 €/m². 

Mäntyniemi.jpg

Mäntyniemi sijaitsee 1,5 km päässä keskustasta Kiurujärven rannassa. Vieressä ovat Pappilan uimaranta ja asukkaiden käyttöön tarkoitettu veneranta. Rantametsikössä, rannan tuntumassa (rantaan 50 m) on vapaana pientalotontteja kooltaan 1200-1400 m². Tontin hinta on 15 €/m². Alueelle on laadittu rakennustapaohjeet.

Kukkomäki.jpg

Kukkomäki on taajaman vanha asuinalue. Vapaat tontit täydentävät kylämäistä asuinaluetta. Väljille tonteille kooltaan 2000-3000 m² voi rakentaa myös harrastus-, liike ja työtiloja. Tontin hinta on 3 €/m².

Kairikko.jpg 

Kairikon asuntoalueella on useita pientalotontteja I ja I½-kerrooksisille pientaloille. Suurimmat tontit ovat kooltaan 1800-2000 m². Kairikko sijaitsee noin 2,5 km päässä keskustasta lähellä Hyvölänlahtea. Vieressä on veneranta. Tonttien hinta on 3 €/m².

 

Kerrostalotontit

Tietoa kerrostalo- ja AL-tonteista saa teknisestä palvelukeskuksesta.

 

Lisätietoja tonteista

Maanmittausinsinööri Ville Kamaja 0400 741492

Liitetiedostot