Uutiset
Yrittäjäpotentiaalista yrittäjäksi

Oppikoppi Oy on nuori kiuruvetinen yhtiö, jonka omistajilla on varsin laaja-alainen tuntemus niin itsenäisestä yrittämisestä kuin suurempienkin toimijoiden kanssa työskentelystä. Oppikoppi Oy:n tavoitteena on edistää paikallista elinkeinotoimintaa tuomalla tietotaitonsa yrittäjiksi hakeutuvien hyödyksi.

YRITTÄJÄPOTENTIAALISTA YRITTÄJÄKSI


Oletko pohtinut oman yrityksen perustamista, mutta et ole vielä ryhtynyt tuumasta toimeen? Nyt siihen tarjoutuu oivallinen tilaisuus, olipa sitten kysymys omasta liikeideastasi tai toiminnassa olevan yrityksen tai sen liiketoiminnan ostosta.

Suomessa on eläköitymässä kymmeniä tuhansia yrittäjiä, jotka etsivät liiketoiminnalleen jatkajia. Oppikoppi auttaa etsimään sellaisia yrityksiä, jotka vastaavat ajatuksiasi ja joiden liiketoiminta on järkevää siirtää Kiuruvedelle. Kerro lyhyesti ajatuksiasi siitä, millaiselle pohjalle haluaisit rakentaa liiketoimintasi. Haluatko suunnata palvelusi kuluttajille vai yrityksille? Onko tavoitteesi toimia paikallisesti, vai haluatko laajentaa tuotteiden tai palvelujesi saatavuuden koko Suomen kattavaksi? Tuo esille myös aiempia työtehtäviäsi ja vahvuuksiasi ja perusteluja, miksi haluat yrittäjäksi.

Antamasi tiedot käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti. Kolme uskottavinta, mielenkiintoisinta ja toteuttamiskelpoisinta liiketoimintakuvausta valitaan kolmen eri yhtiön kasvualustaksi. Jos ideasi tulee valituksi, Sinä saat vastikkeetta esittämäsi liiketoiminnan pohjalta perustettavasta yhtiöstä enemmistöomistuksen sekä mahdollisuuden 100 prosenttiseen omistukseen, kun yhtiön liiketoiminta on saatu tavoitetasolle.

Liiketoiminnan arviointiryhmässä ovat Oppikoppi Oy:n edustajien lisäksi
yritysneuvoja Tuula Parkkonen-Suhonen, tuula.parkkonen-suhonen@kiuruvesi.fi
ja Kiuruveden Yrittäjien puheenjohtaja Tomi Rönkkö, tomi.h.ronkko@gmail.com.

Lisätietoja antavat Oppikoppi Oy:n edustajat
Timo Niskanen p. 040-544 4945 ja Aulis Vannekoski p. 0500-43 4430.

Liiketoimintakuvauksesi voit lähettää sähköisesti oppikoppioy@gmail.com viimeistään 28.2.2019.


   
Julkaistu 6.2.2019
 
« Takaisin listaan