Uutiset
Teknisen johtajan virka haettavana

Kiuruveden kaupunki julistaa haettavaksi
TEKNISEN JOHTAJAN VIRAN

Kiuruvesi on noin 8 000 asukkaan kaupunki keskellä Suomea Ylä-Savossa. Kaupunki hakee innostunutta asiantuntijaa ja hallinnon osaajaa johtamaan teknistä palvelukeskusta. Luonnosvaiheessa olevan uuden organisaation mukaan palvelukeskukseen kuuluvat seuraavat tulosalueet: maankäyttö ja asuminen, infrapalvelut sekä toimitilat. Tekninen johtaja johtaa koko teknistä palvelukeskusta ja sen lisäksi hän toimii infrapalveluiden tulosaluevastaavana. Infrapalvelut sisältävät liikenneväylät, alueet ja luontoympäristön sekä vesihuollon.

Tekninen johtaja toimii teknisen lautakunnan esittelijänä ja kaupungin johtoryhmän jäsenenä. Lisäksi hän toimii teknisen palvelukeskuksen johtoryhmän puheenjohtajana.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai teknisessä oppilaitoksessa suoritettu insinöörin tutkinto sekä riittävä perehtyneisyys yhdyskuntatekniikkaan, kunnallishallintoon ja asianomaiseen toimialaan. Lisäksi arvostetaan johtajakoulutusta ja johtajakokemusta, esimiestaitoja sekä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja.

Tekniseen johtajaan sovelletaan Kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta. Hakijaa pyydetään esittämään oma palkkatoivomus. Viran täyttämisessä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset tulee toimittaa 21.5.2019 klo 14.00 mennessä sähköisesti Kuntarekry.fi palvelun kautta, ei liitteitä. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.


Teknisen johtajan virasta lisätietoja antavat:

kaupunginjohtaja Jarmo Muiniekka:
040 641 6603, jarmo.muiniekka@kiuruvesi.fi

tekninen johtaja Arto Karoluoto
040 576 6514, arto.karoluoto@kiuruvesi.fi

teknisen lautakunnan puheenjohtaja
Mikko Kemppainen, 040 773 9621, kemppainenmt@hotmail.com


   
Julkaistu 30.4.2019
 
« Takaisin listaan