Uutiset
Savon ICT-palvelut Oy hakee ICT-SUUNNITTELIJAA

Oletko jo useamman vuoden työkokemusta kerryttänyt ICT-alan osaaja? Saatat olla juuri meidän etsimämme henkilö.

Meistä
Savon ICT-palvelut Oy on perustettu 2011 ja omistaja-asiakkaitamme ovat Iisalmen kaupunki, Kiuruveden kaupunki, Sonkajärven kunta, Vieremän kunta, Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Lapinlahden kunta, Pielaveden kunta ja Suonenjoen kaupunki. Yhtiö toimii omistajiensa ja niiden konsernien ICT- palvelujen tuottajana. Meille on ensiarvoisen tärkeää olla asiakkaidemme paras kumppani ICT-asioissa ja pyrimme jatkuvaan laadun parantamiseen.

Toimintamme on laajentunut ja haemme uutta ICT-suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen tuottamaan uusille ja nykyisille asiakkaillemme laadukkaita ICT-palveluita.

Työn kuvaus
ICT-suunnittelijana työskentelet infratiimissä. Tehtävään soveltuu henkilö, jolla on monipuolinen tekninen tausta, käytännön kokemusta infrapalveluista ja niiden kehittämisestä sekä näkemystä tulevaisuuden infraratkaisuista sekä asiakaspalveluista.

Mitä toivomme Sinulta
Olet asiakaslähtöinen, sosiaalinen, analyyttinen, empaattinen, kehittymis- ja kehittämishaluinen ja toimit mielelläsi osana tiimiä yhteistyössä muiden kanssa. Sinulla on kyky motivoitua ja ottaa vastuu tekemästäsi työstä. Olet ennakoiva ja sinulla on halu toteuttaa ratkaisuja.

Työn vaatima tekninen osaaminen

Tehtävään valittavalla henkilöllä tulisi olla konesali-, palvelin- ja verkko-osaamista.

Arvostamme hyperkonvergoidut infrastruktuurit (esim. Nutanixin), VMware, Microsoft Windows ja Linux palvelimet, LAN ja WLAN (esim. Aruba), Extreme verkkolaitteet, M365,  tietoturva- ja  tietosuoja kokemusta sekä osaamista.

Mitä tarjoamme sinulle

Sinulle on tarjolla vakituinen työpaikka mukavassa, kehittyvässä ja ammattitaitoisessa yrityksessämme. Tarjoamme myös mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistasi ja sinulla on myös mahdollisuus edetä taitojesi mukaisesti vaativampiin tehtäviin. Olemme perheystävällinen työpaikka. Meillä otetaan huomioon perheiden erilaiset elämäntilanteet osana työntekoa.

Yrityksemme kotipaikka on Iisalmessa ja Iisalmen ympäristössä pääset kokemaan laadukkaita tapahtumia ja monipuolisia nähtävyyksiä. Luonto, järvet ja elävä maaseutu ovat käden ulottuvilla. Lisätietoja Iisalmen tienoosta: www.iisalmi.fi, www.kiuruvesi.fi, www.sonkajarvi.fi, www.vierema.fi, www.lapinlahti.fi, www.pielavesi.fi.

Meihin voit tutustua tarkemmin: www.savon-ICT.fi

Perustiedot
Tehtävän kesto: vakinainen
Alkamisaika: sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: toimistotyöaika
Yhtiö noudattaa AVAINTA ry:n työehtosopimusta.

Hakuaika
Tartu tilaisuuteesi mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 3.9.2019. Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen sähköpostilla irene.lappalainen@ysit.fi, osoite kenttään teksti ”ICT-suunnittelija”

Lisätietoja tehtävästä antavat


Pirjo Juvonen, toimitusjohtaja
Puhelinnumero +358407012372
Sähköposti pirjo.juvonen@ysit.fi, osoite kenttään teksti ”ICT-suunnittelija, lisätietoja”

Irene Lappalainen, asiakaspalvelutiimin tiiminvetäjä
Puhelinnumero +358406804869
Sähköposti irene.lappalainen@ysit.fi, osoite kenttään teksti ”ICT- suunnittelija, lisätietoja”

Hannu Tenhunen, tietotekniikkapäällikkö
Puhelinnumero +358400545586
Sähköposti hannu.tenhunen@ysit.fi, osoite kenttään teksti ”ICT- suunnittelija, lisätietoja”


   
Julkaistu 13.8.2019
 
« Takaisin listaan