Uutiset
Savon ICT-palvelut Oy hakee ICT-ASIANTUNTIJAA

Oletko jo työkokemusta kerryttänyt ICT-alan osaaja, joka hallitsee Windows-työasemaympäristöjen ylläpidon lisäksi myös verkkoratkaisujen perusongelmien ratkaisun? Oletko mielelläsi vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa ja ratkot heidän ICT-ongelmiaan lähitukena paikan päällä tai HelpDeskissä? Saatat olla juuri meidän etsimämme henkilö.

Meistä
Savon ICT-palvelut Oy on perustettu 2011 ja omistaja-asiakkaitamme ovat Iisalmen kaupunki, Kiuruveden kaupunki, Sonkajärven kunta, Vieremän kunta, Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Lapinlahden kunta, Pielaveden kunta ja Suonenjoen kaupunki. Yhtiö toimii omistajiensa ja niiden konsernien ICT- palvelujen tuottajana. Meille on ensiarvoisen tärkeää olla asiakkaidemme paras kumppani ICT-asioissa ja pyrimme jatkuvaan laadun parantamiseen.

Toimintamme on laajentunut. Haemme nyt joukkoomme kahta ICT-asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työn kuvaus
ICT-asiantuntijana työskentelet asiakaspalvelutiimissä. Työsi painottuu asiakkaalla tapahtuvaan lähitukeen. Tehtäviin kuuluu myös tietokoneiden, oheislaitteiden ja mobiililaitteiden tilaamista, asentamista ja ylläpitoa. Toimistolla HelpDeskissä työskennellessäsi ratkot ICT-ongelmia ja  käsittelet käyttövaltuushakemuksia. Sinun on mahdollista toimia myös tietojärjestelmien teknisenä pääkäyttäjän ja olla mukana projekteissa.

Mitä toivomme Sinulta
Olet asiakaspalveluhenkinen ja tykkäät olla tekemisissä asiakkaiden kanssa. Olet hyvä tyyppi ja toimit mielelläsi osana tiimiä yhteistyössä muiden kanssa. Osaat työskennellä oma-aloitteisesti ja itsenäisesti mutta osaat myös pyytää muilta apua. Otat vastuun tekemästäsi työstä. Olet kehittymis- ja kehittämishaluinen. Ajokortti ja auton päivittäinen käyttömahdollisuus on välttämätön työtehtävien hoitamisessa.

Työn vaatima tekninen osaaminen

Taidat Windows -työasemat ja niiden ongelmanratkaisut. Sinulla on perustietämys Windows-palvelimista. Sinulla on perustietämys lähiverkoista ja langattomista verkoista. Toivomme osaamista myös seuraavista osa-alueista: Active Directory, Windows 10, O365, SCCM, Intune, PowerShell, Mobiililaitteet ja niiden hallinta, AV-laitteet.

Mitä tarjoamme sinulle
Sinulle on tarjolla vakituinen työpaikka mukavassa, kehittyvässä ja ammattitaitoisessa yrityksessämme. Tarjoamme myös mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistasi ja sinulla on myös mahdollisuus edetä taitojesi mukaisesti vaativampiin tehtäviin. Olemme perheystävällinen työpaikka. Meillä otetaan huomioon perheiden erilaiset elämäntilanteet osana työntekoa.

Yrityksemme kotipaikka on Iisalmessa ja Iisalmen ympäristössä pääset kokemaan laadukkaita tapahtumia ja monipuolisia nähtävyyksiä. Luonto, järvet ja elävä maaseutu ovat käden ulottuvilla. Lisätietoja Iisalmen tienoosta: www.iisalmi.fi, www.kiuruvesi.fi, www.sonkajarvi.fi, www.vierema.fi, www.lapinlahti.fi, www.pielavesi.fi.

Meihin voit tutustua tarkemmin: www.savon-ICT.fi

Perustiedot
Tehtävän kesto: vakinainen
Alkamisaika: sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: toimistotyöaika
Yhtiö noudattaa AVAINTA ry:n työehtosopimusta.

Hakuaika
Tartu tilaisuuteesi mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 3.9.2019. Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen sähköpostilla irene.lappalainen@ysit.fi, osoite kenttään teksti ”ICT-asiantuntija”

Lisätietoja tehtävästä antavat

Irene Lappalainen, asiakaspalvelutiimin tiiminvetäjä
Puhelinnumero +358406804869
Sähköposti irene.lappalainen@ysit.fi, osoite kenttään teksti ”ICT-asiantuntija, lisätietoja”

Pirjo Juvonen, toimitusjohtaja
Puhelinnumero +358407012372
Sähköposti pirjo.juvonen@ysit.fi, osoite kenttään teksti ”ICT-asiantuntija, lisätietoja”


   
Julkaistu 13.8.2019
 
« Takaisin listaan