Siirry sisältöön
TIEDOTTEET: Kiuruveden kaupunki
13.1.2022

Ryhmäliikuntapaikat käyttöön 14.1.2022 alkaen

Kiuruveden kaupungin johtoryhmän tiedote 13.1.2022

Ryhmäliikuntapaikat käyttöön 14.1.2022 alkaen

Aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti Kiuruvedellä liikunta- ja urheilutoiminnassa joukkueurheiluun, ryhmäliikuntaan, kontaktilajien harrastamiseen ja muuhun vastaavaan urheiluun tai liikuntaan käytettävät sisätilat sekä huvi- tai virkistystoimintaan käytettävät tanssipaikat sekä kuorolaulutoimintaan käytettävien tilojen sulku päättyy 13.1.2022.  

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että ryhmäliikuntaan tarkoitetut liikuntatilat otetaan jälleen käyttöön huomisesta alkaen. Lisäksi kuorolaulutoimintaa voi jatkaa. 

Lisäksi Kansalaisopiston kaikki ryhmät sekä harkkakerhot toimivat. 

Tilojen terveysturvallista käyttöä koskeva tartuntatautilain (58 d §) mukainen määräys on edelleen voimassa koko Itä-Suomen aluehallintoviraston toimialueella. 

Tilojen käyttöjä koskeva määräys edellyttää, että asiakas- ja yleisötilojen käyttö pitää järjestää siten, että tiloissa voidaan ehkäistä asiakkaiden ja toimintaan osallistuvien lähikontaktien aiheuttamaa tartunnan riskiä. Tiloissa on siis muistettava huolehtia turvavälien säilyttämisestä ja huomioida suositus maskien käytöstä.