Siirry sisältöön
TIEDOTTEET: Kiuruveden kaupunki
8.1.2021

Lasten ja nuorten HARKKA – kerhot alkavat

parkour1.jpg

Nyt on tarjolla uusia HARKKA -kerhoja tarjolla jokaisella Kiuruveden alakoululla ja yläkoululla.

 

Hallituksen kärkihankkeena on, että jokaisella lapsella olisi mahdollisuus osallistua harrastukseen. Kiuruveden kaupunki on hakenut ja saanut Opetus- ja kulttuuriministeriöltä hankerahoitusta, jonka avulla tarjotaan nyt maksuttomia harrastekerhoja koulupäivän yhteydessä. Viime vuoden puolella lapset ja nuoret vastasivat valtakunnalliseen kyselyyn, jossa kysyttiin heidän omia harrastustoiveita. Tämän kyselyn vastausten pohjalta on koulukohtaisesti rakennettu harrastuslukujärjestykset. Kansalaisopiston nettisivuilta löydät yhteenvedon harrastuskerhotarjonnasta koulukohtaisesti.

 

Toimi nopeasti ja ilmoita lapsesi tai nuoresi HARKKA -kerhoihin, sillä kerhotoiminta käynnistyy jo 18.1. alkavalla viikolla. Vain ilmoittautumalla voit varmistaa kerhon käynnistymisen ja paikan kerhossa. Ilmoittautuminen 14.1. mennessä kansalaisopistoon netin kautta https://www.opistopalvelut.fi/kiuruvesi/ tai 0405271633. Myös varasijoille kannattaa ilmoittautua, sillä voimme mahdollisesti perustaa uusia rinnakkaisryhmiä erityisen suosituille kerhoille. Tarvitsemme tietoa kerhojen tarpeesta myös seuraavalle lukuvuodelle rahoitusta hakiessamme. HARKKA -kerhotoiminnan rahoittavat OKM ja Kiuruveden kaupunki. Hankkeen kokonaisrahoitus on 77 500 €.

Lisätietoja kerhoista, niiden sisällöistä sekä kokoontumispaikoista löydät, kun tutustut kansalaisopiston kurssit ja ilmoittautuminen sivustolla kerhojen tietoihin.