Siirry sisältöön
TIEDOTTEET: Ylä-Savon SOTE
29.3.2021

Koronavirusrokotukset: viikolla 13 alkavat yli 70-vuotiaiden rokotukset

julkaistu 29.3.2021

Koronavirusrokotukset edistyvät suunnitelmien mukaan. Viikolla 13 aloitamme yli 70-vuotiaiden rokotukset kuntayhtymän alueella Iisalmessa, Kiuruvedellä, Sonkajärvellä ja Vieremällä. Rokotteiden saatavuus vaikuttaa varattavissa olevien rokotusaikojen määrään. 

 

Valtaosa yli 75-vuotiaista kuntayhtymän alueella on rokotettu, tai heille on sovittu tai tarjottu rokotusaikaa. Viikolla 13 pääsemmekin aloittamaan seuraavan ikäryhmän, 70-74-vuotiaiden rokotusajanvaraukset ja rokotukset.
 

70-74-vuotiaiden rokotukset ja ajanvaraus 

  

Yli 70-vuotiaiden rokotusajanvaraukset ja rokotukset aloitetaan viikolla 13. Kaikille yli 70-vuotiaille soitetaan seuraavien viikkojen aikana rokotteiden saatavuuden mukaan. Aina kun lisää rokotteita saapuu, jatkamme ajanvaraussoittoja.  

 

Rokotusajan voi varata myös sähköisesti eTerveyspalvelun kautta. 

 

Yli 75-vuotiaiden rokotukset ja ajanvaraus  

 

Kaikki yli 75-vuotiaat, joilla ei vielä ole rokotusaikaa, voivat varata rokotusajan arkisin kello 8-15 soittamalla numeroon 040 161 7242. Tämä numero on varattu vain yli 75-vuotiaiden rokotusajanvarauksille.  

 

Rokotusajan voi varata myös sähköisesti eTerveyspalvelun kautta.  

 

eTerveyspalveluun lisätään rokotusaikoja aina sen mukaan, kun rokotteita on saatavilla.  

 

 

Medialle: Mahdolliset haastattelupyynnöt ja kysymykset pyydämme lähettämään toivotun aikataulun ja kysymysten kanssa osoitteeseen viestinta@ylasavonsote.fi. Pyrimme vastaamaan viesteihin mahdollisimman pian.