Siirry sisältöön
TIEDOTTEET: Kiuruveden kaupunki
15.11.2021

Kiuruveden kaupungin johtoryhmän tiedote 15.11.2021 henkilöstölle, kaupunkilaisille ja medialle

Ylä-Savon sotekuntayhtymä on tiedottanut viikonlopun aikana useista koronatartunnoista Kiuruvedellä ja lähialueella. Tiedotusvastuu uusista koronatartunnoista on Ylä-Savon sotekuntayhtymällä, joista tiedotetaan myös kaupungin eri tiedotuskanavissa.   

Ylä-Savon sotekuntayhtymä suosittelee lisäämään maskin käyttöä ja muistamaan hyvän käsihygienian.    

Linkki Ylä-Savon soten tiedotteeseen (14.11.2021), jossa lisätietoa Kiuruveden ja alueen koronatilanteesta:   

https://www.ylasavonsote.fi/w/koronatiedote-kuntayhtym%C3%A4n-alueella-runsaasti-uusia-koronavirustartuntoja-ja-satoja-altistuneita?redirect=%2F   

Kiuruveden johtoryhmä kokoontui maanantaina arvioimaan kokonaistilannetta ja linjasi tarvittavista toimenpiteistä, osaan toimista tarvitaan kuitenkin mm. maakunnallisen koronanyrkin ohjeistus ja lupa, ennen kuin niitä voidaan ottaa käyttöön.  

Vaikka tiettyjä toimia ei voida vielä ottaa käyttöön, Kiuruveden kaupungilla on kuitenkin täysi valmius ottaa nopealla aikataululla käyttöön lisätoimenpiteitä, joita on valmisteltu viikonlopun ja tämän päivän aikana.  

Koronatartuntojen takia Kiuruvedellä joudutaan tänään pitämään kiinni uimahalli ja nuorisotilat. Lisäksi harkkakerhot on peruttu ajalta 15.11 – 26.11.2021.   

Muista mahdollisista palvelujen ja toimintojen muutoksista tiedotetaan erikseen, kun meillä on maakunnallisen koronanyrkin ohjeistus ja lupa.   

Kaupungintalon ovet suljetaan. Asiointi ajanvarauksella ja pyydämme ensisijaisesti ottamaan yhteyttä puhelimitse ja sähköpostilla.    

Kouluihin liittyvät järjestelyt tiedotetaan lasten huoltajille Wilman kautta.    

Suositamme etätyötä kaupungin työntekijöille, mikäli työtehtävät sen mahdollistavat. Keskustele asiasta esimiehen kanssa.    

Suositamme, että kokoukset ja palaverit järjestetään etäyhteyksillä mahdollisuuksien mukaan.