12.4.2019 19:00–21:00 Kiurusali

12.4. The End of Dreams show

TEOD (2).PNG

Ohjaus: Aapo Falck ja Justus Blomberg Koreografiat: Aapo Falck ja Justus Blomberg Liput: 10€ (alle 16v , eläkeläiset), 12€ / ENNAKKOON 8€ Kesto: 2h + 20 min väliaika Työryhmä: Aapo Falck Justus Blomberg Aino Tiihonen Aliisa Kokkonen Elliina Tikka Heta Kärkkäinen Iida Nissinen Kreeta Lappalainen Mira Manninen Marianna Grof Sara Strömberg Susanna Tikkanen Tiina Pasanen Ville Rantonen Valtteri Rantonen

Tsekkaa tästä traileri!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=28&v=3ZzGjbKuZgs

BOOOM! Tänä keväänä teatterimme ohjelmistoon saapuu jotain aivan uutta ja erilaista. Teatterimme projektit ovat viihdyttäneet monia jo reilut 3 vuotta, mutta koskaan teatterimme ohjelmitossa ei ole nähty mitään vastaavaa!

Huhtikuussa nimittäin päästämme jälleen teatterikoplan irti uuden projektin merkeissä. Aapo Falck ja Justus Blomberg siirtyvät teatterin keulasta taka-alalle ja antavat vielä kaikkensa yleisölle perjantaina 12.4. klo 19 Kiuruveden kulttuuritalolla yhdessä upeiden nuorten kanssa, viimeisessä yhteisessä projektissaan!

Tätä showta ei todellakaan kannata jättää väliin: Illan aikana nähdään tanssi- ja lauluesityksiä teatterimme vanhoista näytelmistä, sekä pienemmistä projekteista, unohtamatta ennenäkemättömiä ja uusia esityksiä! Niin vanhat ja jo miltei klassikoiksi muodostuneet tanssikuviot, sekä uudet ja erilaiset liikkeet valtaavat lavan ja elävöittävät upeita musiikkiesityksiä. Lavalla kohtaavat niin vanhat, kuin uudetkin elementit ja ensimmäistä kertaa koskaan on mukana myös bändi! Projektissa nähdää myös teatterimme uutta tekniikkaa ja aivan uudenlaista pukuloistoa.

TERVETULOA NAUTTIMAAN AIVAN ENNENÄKEMTTÖMÄSTÄ TEATTERISTA HUHTIKUUSSA!!!!

Aika

12.4.2019 19:00–21:00

Tapahtumapaikka

Kiurusali
Lähteentie 10 A
74700 Kiuruvesi

Liput

Liput: 10€ (alle 16v , eläkeläiset), 12€ / ENNAKKOON 8€Osta liput

Tapahtuman järjestäjäTakaisin