Turkistuottajien lomituspalvelut

Turkistuottaja on oikeutettu vastaavantyyppiseen lomituspalveluun kuin muutkin eläintilojen maatalousyrittäjät. Lomituksen voi järjestää itse tai paikallisyksikön eli Ylä-Savon lomituspalveluiden kautta.

Hae kirjallisesti oikeutta turkistuottajan lomituspalveluihin lomituksen paikallisyksiköstä. Tee seuraavaa vuotta koskeva hakemus lokakuun loppuun mennessä. Hae oikeutta turkistuottajan lomituspalveluihin lomakkeella Tilakohtainen turkistuottajan lomituspalveluhakemus.

Jos järjestät lomituksen itse, hae oikeutta lomituspalveluihin lomakkeella Tilakohtainen turkistuottajan lomituspalveluhakemus. Kun olet järjestänyt lomituksen, hae korvausta viimeistään lomituksen alkamista seuraavan kalenterikuukauden loppuun mennessä. Hae korvausta lomakkeella Turkistuottajan itse järjestetyn lomituksen korvaushakemus.

Ota yhteyttä Ylä-Savon lomituspalveluihin.

Turkistuottajalla täytyy olla lakisääteinen yrittäjän eläkevakuutus eli YEL-vakuutus ja tilan pitää olla verotettu elinkeinotoiminnan verottamisesta annetun lain (EVL) mukaan.

Vuosiloma on turkistuottajalle maksutonta, mutta lisävapaa on maksullista.

Verkkoasiointi

Lomitusnetti

Lomitusnetissä hoidat sähköisesti maatalouslomituspalveluihin liittyviä asoitasi.

Lisää tietoa
Siirry asioimaan

Lomakkeet

Tilakohtainen turkistuottajan lomituspalveluhakemus

Tilakohtaisella turkistuottajan lomituspalveluhakemuksella haet turkistuottajan lomituspalveluita.

Lisää tietoa
Lataa lomake

Turkistuottajan itse järjestetyn lomituksen korvaushakemus

Turkistuottajan itse järjestetyn lomituksen korvaushakemuksella voit hakea korvausta itsellesi järjestämästä lomituksesta.

Lisää tietoa
Lataa lomake

Turkistuottaja voi hakemuksesta saada vuosilomaa ja lisävapaata. Lomituspalvelujen paikallisyksikkö järjestää lomituspalveluja turkistuottajan valinnan perusteella joko osoittamalla hänelle lomittajan tai korvaamalla turkistuottajan itse hankkimista lomituspalveluista aiheutuneita kustannuksia palvelujen tuottajalle.

Lomituspalveluja saa käyttää enintään 90 päivänä kalenterivuoden aikana.

Lomituspalvelujen paikallisyksikkö voi korvata itse järjestetystä lomituksesta aiheutuneita kustannuksia vain, jos turkistuottaja on hankkinut lomituspalvelut ennakkoperintärekisteriin merkityltä palvelujen tuottajalta.

Liittyvät palvelut

Maatalousyrittäjien lomituspalvelut

Kiuruveden lomituspalveluista vastaa Ylä-Savon lomituspalvelut ja toimintaa hallinnoi Iisalmen kaupunki.

Katso tiedot

Löytöeläinpalvelut

Kiuruvedellä löytöeläinpalveluita hoitaa Kiuruveden löytölä

Katso tiedot
Näytä kaikki liittyvät palvelut