Siirry sisältöön

Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminta

Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoimintaa järjestetään 1. ja 2. vuosiluokkien oppilaille sekä niille oppilaille, joille on tehty päätös erityisestä tuesta.

Aamu- ja iltapäivätoimintaan haetaan kirjallisesti. Haku julkistetaan keväällä kaupungin kotisivuilla ja paikallislehdessä. Hae verkossa tai täytä hakemus perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoimintaan -lomake ja toimita se Kiuruveden kaupungintalolla sijaitsevaan päivähoitotoimistoon.

Aamu- ja iltapäivätoiminta on tarkoitettu ensimmäisen ja toisen vuosiluokan oppilaille sekä kaikkien vuosiluokkien erityistä tukea saaville oppilaille.

Lomakkeet

hakemus perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoimintaan

Aamu- ja iltapäivätoimintaan haetaan erillisellä lomakkeella.

Lisää tietoa
Lataa lomake

Linkit

Kiuruvesi - Opiskelu

Lisätietoa opetuspalveluista.

Lisää tietoa
Avaa linkki

Palvelupaikat

Opetus- ja sivistyspalvelukeskus

Opetus- ja sivistyspalvelukeskuksenkuuluvat varhaiskasvatus-, opetus- ja kulttuuripalvelut, nuoriso-, liikunta- ja vapaa-aika sekä kirjastopalvelut.

Harjukatu 2, 74700 KIURUVESI

Aukioloajat

Kaikki tiedot

Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoimintaan voivat hakea ensimmäisen ja toisen vuosiluokan oppilaat sekä kaikkien vuosiluokkien erityistä tukea saavat oppilaat. Aamu- ja iltapäivätoimintaa voidaan järjestää arkipäivisin pääsääntöisesti kello 7:n ja 17:n välisenä aikana.

Toiminta pyrkii tukemaan lasten kehitystä ja kasvua, edistämään hyvinvointia ja tasa-arvoisuutta, ennaltaehkäisemään syrjäytymistä ja lisäämään osallisuutta.

Kunta vastaa aamu- ja iltapäivätoiminnan kokonaisuudesta. Se voi järjestää toiminnan itse tai yhdessä muiden kuntien kanssa tai hankkia palvelut järjestöiltä, yhteisöiltä ja yrityksiltä. Kunta päättää aamu- ja iltapäivätoiminnasta perittävien kuukausimaksujen määrästä. Kunnalla ei kuitenkaan ole velvollisuutta toiminnan järjestämiseen.

Myös koulun kerhotoiminta tai taiteen perusopetus voivat olla lapsen aamu- tai iltapäivätoimintaa.

Vammaisten lasten aamu- ja iltapäivätoiminnan järjestävät kunta ja hyvinvointialue yhdyspintayhteistyönä.

Perusopetuslaki: http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1998/19980628

Liittyvät palvelut

Ilmoitus terveyshaittaepäilystä

Katso tiedot
Näytä kaikki liittyvät palvelut