Kunnan viralliset ilmoitukset

Kiuruveden virallinen ilmoitustaulu sijaitsee kaupungintalon alakerran aulatilassa, valtuustosalin vieressä. Ilmoituksiin liittyvän materiaalin saa luettavaksi pyytämällä. Osa kuulutuksista julkaistaan paikallislehdessä ja osa aineistoineen kaupungin kotisivuilla.

Kuulutusaineiston säilytyspaikka kerrotaan kuulutuksesta. Usein asiakirjat ovat kaupungintalon neuvonnassa, mutta esimerkiksi kaavoitukseen liittyvät asiakirjat saa kaavoittajalta.

Palvelupaikat

Kiuruveden kaupungintalo

Kiuruveden kaupungintalolta löytyvät kaupungin useimmat toimistopalvelut

Harjukatu 2, 74700 KIURUVESI

Aukioloajat

Ma - Ti: 08:00 - 15:45
Ke - To: 08:00 - 15:45
Pe: 08:00 - 15:00

Kaikki tiedot

Kunnan on käytettävä viestinnässään ensisijaisesti sähköisiä kanavia, mutta toistaiseksi sen on edelleen myös ylläpidettävä ilmoitustaulua virastotalossa tai muussa kunnanhallituksen määräämässä sopivassa paikassa, johon on virka-aikana vapaa pääsy. Kunnanhallitus vastaa siitä, että nähtävillä ovat kaikki ne asiakirjat, jotka laki määrää kiinnitettäviksi ilmoitustauluun. 

Kunnat julkaisevat esityslistat, pöytäkirjat ja monet ilmoitukset sähköisesti omilla verkkosivuillaan sikäli kuin asiakirjoissa ei ole salassa pidettävää tietoa. Ilmoitusten on oltava verkossa 14 vuorokautta. Tämän jälkeen vähintään ilmoituksen sisältämät henkilötiedot on poistettava verkosta.

Laki julkisista kuulutuksista: http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1925/19250034
Kuntalaki: http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2015/20150410