Siirry sisältöön

Kiuruveden liikuntapalveluiden erityisliikunta tarjoaa ryhmätoimintaa lapsille ja nuorille, joilla on jokin fyysinen, psyykkinen tai sosiaalinen este osallistua yleisiin liikuntaryhmiin. Ryhmien ohjaajana toimii erityisliikunnanohjaaja, lisätiedot p. 040 592 5695 tai sonja.karkkainen@kiuruvesi.fi.

 

NALLE-LIIKUNTAKERHO

Nalle-liikuntakerho on tarkoitettu erityistä tukea tarvitsevan lapsen liikunnallisen kehityksen edistämiseen. Kerhon toiminnan sisältö muodostuu tavoitteista, jotka liikunnan kautta tukevat lapsen fyysisten, sosiaalisten ja psyykkisten taitojen kehittymistä. Päiväkoti-ikäisten ryhmät ovat kutsuryhmiä. Lapset osallistuvat ryhmään päiväkodin tai esikoulun ohjaajien ja opettajien kanssa. Satumetsän kerhot kokoontuvat päiväkodin liikuntasalissa ja Kimpan ryhmä uimahallilla Missunsalissa.

Kerhojen kevätkausi on päättynyt. Toiminta jatkuu syksyllä 2021.


LIPPERI-LIIKUNTAKERHO

Lipperi-liikuntakerho on suunnattu erityistä tukea tarvitsevan lapsen liikunnallisen kehityksen tukemiseen. Kerho on suunnattu alakouluikäisille ja se sisältää monipuolisia liikuntaharjoitteita sekä pelejä ja leikkejä, joiden tavoitteena on tukea ja vahvistaa ryhmiin osallistuvien fyysisiä, psyykkisiä ja sosiaalisia taitoja. Lapset osallistuvat ryhmään itsenäisesti tai iltapäiväkerhon / koulun ohjaajien kanssa. Itsenäisesti ryhmään osallistuvilla avustaja voi tarvittaessa tulla mukaan kotoa.

Kerhon kevätkausi on päättynyt. Toiminta jatkuu syksyllä 2021.