Siirry sisältöön
Toimintakaudet

Syyskausi 13.9.-18.12.2021. Ryhmät tauolla viikolla 42.

Kevätkausi 10.1.-30.4.2022. Ryhmät tauolla viikolla 10.

Ryhmiin ilmoittautuminen paikan päällä ohjaajalle. Mikäli olet epävarma osallistumisesta, olet tervetullut tutustumaan toimintaan yhden kerran veloituksetta. 

Erityisliikunnanohjaaja p. 040 592 5695

Ikääntyneiden ja erityisryhmien liikuntaryhmät

Toimintaan voivat osallistua kaikki kiuruvetiset eläkeläiset sekä henkilöt, joilla on sairauden, vamman tai toimintarajoitteisuuden vuoksi vaikeuksia harrastaa terveyden kannalta riittävästi liikuntaa ja käyttää yleisiä liikuntapalveluja. Ryhmää valitessasi huomioithan kuormitustasot helppo, keskitaso ja vaativa. 

 

VOITAS - TUOLIJUMPPA (HELPPO)

Maanantai klo 13.30-14.15, Seurakuntatalo. Koko kausi 30€, puolikas kausi 20€.

Tuolijumppa on kevyttä istumajumppaa, jossa hyödynnetään musiikkia ja erilaisia välineitä. Jumpat harjoittavat lihaskuntoa, kestävyyttä ja kehonhallintaa. Tuolijumppa soveltuu henkilöille, joiden toiminta- ja liikuntakyky on heikentynyt. Ryhmässä jokainen voi liikkua turvallisesti omien kykyjensä ja päivän kunnon mukaisesti. Ryhmä sopii myös apuvälineillä liikkuville. Seurakuntatalon ulko-ovi avautuu klo 13. 

 

VOITAS - AAMUJUMPPA (KESKITASO)

Torstai klo 10.15-11, Missunsali, Kiuruveden uimahalli. Koko kausi 30€, puolikas kausi 20€.

Jumppa sisältää monipuolista tuolijumppaa, jossa hyödynnetään musiikkia ja erilaisia välineitä. Ryhmässä tehdään liikkeitä myös seisaallaan ja lattialla. Ryhmässä keskitytään erityisesti voiman ja tasapainon ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Ryhmässä toteutetaan vapaavalintainen voima- ja tasapainotesti syys- ja kevätkaudella. Sopii aloittelijoille sekä heikentyneen toiminta- ja liikuntakyvyn omaavalle. 

 

VOITAS - KUNTOJUMPPA (VAATIVA)

Maanantai klo 15-15.45, Yläkoulun peilisali. Koko kausi 40€, puolikas kausi 30€.

Jumppa sisältää monipuolista kuntojumppaa, jossa hyödynnetään musiikkia ja erilaisia välineitä. Ryhmässä keskitytään erityisesti voiman ja tasapainon ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Ryhmässä toteutetaan vapaavalintainen voima- ja tasapainotesti syys- ja kevätkaudella. Ryhmä sopii kohtalaisen tai hyvän kuntotason omaavalle sekä aiemmin jumppaa harrastaneelle. 

 

YHTEISPELIT

Sisäcurling maanantai klo 14-16
Lentopallo maanantai klo 14-16
Lentopallo keskiviikko klo 14-16

Kiuruveden liikuntahalli. Ryhmät ovat maksuttomia ja ohjaajina toimii vertaisohjaajat. 

 

 

KUNTOLIIKUNTAA ERITYISRYHMILLE

Kuntoliikuntaryhmät sisältävät monipuolista matalan kynnyksen sisä- ja ulkoliikuntaa. Ryhmissä keskitytään erityisesti voiman ja tasapainon ylläpitämiseen ja kehittämiseen. 

 

POIJUN JUMPPA

Tiistai klo 12-12.30 ja 12.30-13, Päiväkeskus Poiju.

Kaksi erilaista jumppaa, toinen kevyttä tuolijumppaa ja toinen reippaampi seisomajumppa.

 

TOIMI-SÄÄTIÖN JUMPPA

Tiistai klo 13-13.30, Toimi-säätiö.

Toimintakausi aloitetaan tuolijumpalla, myöhemmin mahdollista siirtyä lukion liikuntasaliin tai liikuntahallille, jolloin liikunnan kesto 45 min. 

 

LIIKU MIELI HYVÄKSI - LIIKUNTARYHMÄ

Maanantai klo 10-11, Missunsali, Kiuruveden uimahalli.

Liikuntaryhmä sisältää matalan kynnyksen kuntoliikuntaa mukavassa porukassa. Käymme usein osan tunnista kuntosalilla. Ryhmä sopii hyvin myös aloittelijoille. 

 

LIIKU MIELI HYVÄKSI - PINGIS

Keskiviikkoisin klo 11-12.30, Missunsali, Kiuruveden uimahalli. 

Avoin vuoro, ei ohjaajaa.