Siirry sisältöön
Kiuruveden kaupungin tietohallinnon johtoryhmänä toimii kaupungin tietohallintotyöryhmä.

Kaupunki ostaa ICT-palvelut Savon ICT -palvelut Oy:ltä.

Savon ICT-palvelut Oy on perustettu vuonna 2011 ja se toimii ICT-palvelujen tuottajana julkishallinnon organisaatioille.

Yhtiön omistajia ovat Iisalmen kaupunki, Kiuruveden kaupunki, Sonkajärven kunta, Vieremän kunta, Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Lapinlahden kunta, Pielaveden kunta, Suonenjoen kaupunki ja Keiteleen kunta. Yhtiö tuottaa ICT-palveluja omistajien lisäksi myös muille julkishallinnon organisaatioille Savon alueella. Savon ICT-palvelut Oy tuottaa asiakkailleen tietoverkko-, tietoliikenne-, tietoturva, työasema-, tietojärjestelmä-, ja tukipalveluita, jotka takaavat julkisten palveluiden sujuvuuden Savossa.
Tietotilinpäätös
Kiuruveden kaupungin tietotilinpäätös on raportti, joka syntyy organisaation sisäisen tarkastelun tuloksena. Se on informaatiokanava, jonka avulla Kiuruveden kaupunki osoittaa tiedon osalta tilintekokykyisyytensä. Samalla se antaa kokonaiskuvan kaupungin tietojen käsittelyn ja tiedonhallinnan nykytilasta ja nostaa esille tietojen käsittelyyn liittyviä haasteita ja kehittämiskohteita. Tietotilinpäätös on osa tietojohtamista ja osa kaupungin vuosittaista toiminnan ja talouden raportointia. Kaupungin tietotilinpäätös toimii sisäisen ja ulkoisen valvonnan apuvälineenä, johdon ja riskienhallinnan strategisena työvälineenä, oppimisen työkaluna sekä luottamuksen rakentajana. Hyvin hoidetulla tietosuojatyöllä on vaikutusta myös organisaation tehokkuuteen ja kilpailukykyyn.
Yhteystiedot

Tietosuojavastaava

arkistosihteeri
Merja Luukkonen
040 672 2448
merja.luukkonen(at)kiuruvesi.fi

Tietoturvavastaava

hallinto- ja talousjohtaja
Anne Koljonen
040 670 5926
anne.koljonen(at)kiuruvesi.fi