• Suomeksi
  • Svenska
  • In English
  • Po Rysski
  • Deutsch
  • Eesti keeles
- Tekstikoko + Tulosta
Etusivu / Ajankohtaista / Ylä-Savon jätehuoltolautakunta palvelee myös chatissa

Ajankohtaista

Ylä-Savon jätehuoltolautakunta palvelee myös chatissa

Ylä-Savon jätehuoltolautakunnan asiantuntijan tavoittaa myös chatissa arkisin klo 9-15. Jätehuoltolautakunta on seudullinen toimija, joka vastaa jätehuoltomääräyksiin liittyvästä opastuksesta ja tiedottamisesta kaikissa Ylä-Savon kunnissa. Chat-palvelulla haetaan seudullisen palvelun parempaa asiakaspalvelukokemusta.

 

Lautakunnan yhteyshenkilönä ja virkamiehenä toimii vs. jäteasiantuntija Mika Jauhiainen, jonka toimisto sijaitsee Iisalmen kaupungintalolla. Jauhiainen kertoo, että nykyään kyselyt tulevat pääsääntöisesti vanhemmilta henkilöiltä puhelimitse. Chat-palvelun toivotaan rohkaisevan ottamaan yhteyttä entistä helpommin ja nopeammin. Jauhiainen toivoo, että myös nuoremmat innostuvat ottamaan selvää jätteen käsittelyyn liittyvissä asioissa tätä kautta.

 

Chat-toiminto otettiin käyttöön huhtikuussa ja se on käytössä marraskuun loppuun. Pilotti on Sähköisten palvelujen kokeiluhanke digityksen rahoittama kokeilu. Chat-alustan tuottaa Smilee Oy. Kokeilujakson jälkeen jätelautakunta tekee päätöksen palvelun tarjoamisen jatkamisesta itsenäisesti.

 

Lisätietoja:

Vs. jäteasiantuntija Mika Jauhiainen, mika.jauhiainen@iisalmi.fi, puh. 040 661 7282

 

Minna Partanen, hanketyöntekijä Sähköisten palvelujen kokeiluhanke digitYS, minna.partanen@ylasavonveturi.fi, puh. 040 760 7173   
Julkaistu 23.8.2017
 
Takaisin edelliselle sivulle >>