• Suomeksi
  • Svenska
  • In English
  • Po Rysski
  • Deutsch
  • Eesti keeles
- Tekstikoko + Tulosta
Etusivu / Ajankohtaista / Tapahtumat / 26.10. Kirjastossa kirjailija Harri Ahonen kertoo kuvin ja sanoin Pohjois-Skandinavian luonnosta

Kalenteri

26.10. Kirjastossa kirjailija Harri Ahonen kertoo kuvin ja sanoin Pohjois-Skandinavian luonnosta 
 
   
Aika: 26.10.2017 13:00–14:00
Paikka:

Kiuruveden kirjasto
Lähteentie 10 A, 74700 Kiuruvesi
Puh.

   

Harri Ahonen kirjoittanut kirjan nimeltä 'Pohjois-Skandinavian vaellusreitit'. Kirja julkaistiin kesällä 2014 ja se on saanut hyvän vastaanoton niin kriitikoilta kuin yleisöltäkin, minkä lisäksi se on herättänyt kiinnostusta myös Keski-Euroopassa. Kirja julkaistaankin Saksassa, Sveitsissä, Itävallassa ja Alankomaissa vuoden 2017 aikana.

 

Harri Ahonen saapuu Kiuruveden kirjaston järjestämään luentotilaisuuteen torstaina 26.10. kello 13.00 pitämään esityksen sanoin ja valokuvin Pohjois-Skandinavian luonnosta, suojelualueistam vaellusreiteistä sekä Pohjois-Skandinavian vaelluskulttuurista.

 

Vaellusympäristönä Pohjois-Skandinavia on ainutlaatuinen. Se on täynnä kansallispuistoja, luonnonpuistoja sekä muita suojelualueita. Siellä sijaitsee mm. Pohjois-Skandinavian suurin suojelualue Vindelfjällen naturreservat sekä Saltfjellet-Svartisenin kansallispuistossa mahtava jäätikkö nimeltä Svartisen. Näiden kahden esimerkin lisäksi Pohjois-Skandinavian alueelta löytyy monia ihmeellisiä ja merkillisiä paikkoja, joihin pääsee tutustumaan merkittyjä reittejä käyttämällä.

 

Tilaisuus on maksuton, tervetuloa!

   
Pääsylipun hinta:
Järjestäjän yhteystiedot:


Puh.

Tapahtuman kotisivut:
Takaisin edelliselle sivulle >>