• Suomeksi
  • Svenska
  • In English
  • Po Rysski
  • Deutsch
  • Eesti keeles
- Tekstikoko + Tulosta
Etusivu / Tietoa Kiuruvedestä / Hallinto / Ruokapalvelut

Ruokapalvelut

 

 

Kiuruveden kaupungin ruokapalvelut toimivat yleispalvelukeskuksessa kaupunginhallituksen alaisena yksikkönä. Ruokapalveluilla on kaksi keskuskeittiötä, neljä valmistuskeittiötä, yksi palvelukeittiö ja viisi jakelukeittiötä. Henkilöstöä ruokapalveluissa on yhteensä 34. 

Keskuskeittiö tuottaa ruuan Nivan koululle, Kiuruveden Yläkoululle, Kiuruveden Lukiolle, Nivan Metsäkoululle sekä Rytkyn koululle, yhteensä n. 1300 lounasta. 

Terveyskeskuksen keittiö toimii myös keskuskeittiönä tuottaen ruuan Kiuruveden päiväkodeille ja kaupungintalon henkilöstöravintolaan sekä Ylä-Savon Sote kuntayhtymän koti- ja laitoshoidon yksiköille, yhteensä n. 850 ateriaa per päivä.

Valmistuskeittiöt toimivat Teka-tuotteella sekä Kalliokylän, Lahnajoen ja Luupuveden kouluilla.

Kiuruveden kaupunkistrategian 2009-2012 yhdeksi painopistealueeksi on nimetty lähi- ja luomuruoka, joka noudattaa ekologisuuden, eettisyyden ja kestävän kehityksen arvoja. Kiuruveden koulut ovat Portaat luomuun –ohjelman 3. portaalla käyttäen jatkuvasti vähintään neljää luomuraaka-ainetta.
Lisätietoa Kiuruveden lähi- ja luomuruokastrategiasta.




Yhteystiedot:


Ruokapalvelupäällikkö Helena Laitinen
puh. 040 3559 051
email. helena.laitinen(at)kiuruvesi.fi
 

Keskuskeittiö, Lähteentie 10
Ravitsemustyönjohtaja Enni Erholtz
puh. 040 5766 490
email. enni.erholtz(at)kiuruvesi.fi

Terveyskeskuksen keittiö, Nivankatu 31
Ravitsemustyönjohtaja Riitta Koivunurmi
puh. 040 5238 233
email. riitta.koivunurmi(at)kiuruvesi.fi

 


 porkkanat.jpg