• Suomeksi
  • Svenska
  • In English
  • Po Rysski
  • Deutsch
  • Eesti keeles
- Tekstikoko + Tulosta
Etusivu / Tietoa Kiuruvedestä / Hallinto / Ruokapalvelut

Ruokapalvelut

Kiuruveden kaupungin ruokapalvelut toimivat yleispalvelukeskuksessa kaupunginhallituksen alaisena yksikkönä. Ruokapalveluilla on yksi keskuskeittiö, kaksi valmistuskeittiötä, kaksi palvelukeittiötä ja kuusi jakelukeittiötä. Henkilöstöä ruokapalveluissa on yhteensä 33. 

Terveyskeskuksen tiloissa toimiva keskuskeittiön saneeraus ja laajennus valmistui vuonna 2014. Syksyllä 2015 siihen keskitettiin myös koulujen keskuskeittiön tuotanto. Keskuskeittiö tuottaa ruuan varhaiskasvatukselle, opetukselle, kaupungintalon ja terveyskeskuksen henkilöstöravintoloihin sekä Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän koti- ja laitoshoidon yksiköille ja Ylä-Savon TOIMIsäätiölle, yhteensä n. 2100 annosta per päivä.

 

Valmistuskeittiöt toimivat tällä hetkellä Kalliokylän ja Lahnajoen kouluilla.

Kiuruveden kaupunkistrategian 2013-2016 yhdeksi painopistealueeksi on nimetty lähi- ja luomuruoka, joka noudattaa ekologisuuden, eettisyyden ja kestävän kehityksen arvoja.

 

Yhteystiedot:
           
Ruokapalvelupäällikkö Helena Laitinen
puh. 040 3559 051
email. helena.laitinen(at)kiuruvesi.fi

Keskuskeittiö, Nivankatu 31
Ravitsemustyönjohtaja Riitta Koivunurmi
puh. 040 5238 233
email. riitta.koivunurmi(at)kiuruvesi.fi

 


 porkkanat.jpg

 Linkit:
Kouluruokailusuositus 2008
Ruokatieto – suomalaisen ruokakulttuurin asialla
Ravitsemusneuvottelukunta - Suomalaiset ravitsemussuositukset 2014