• Suomeksi
  • Svenska
  • In English
  • Po Rysski
  • Deutsch
  • Eesti keeles
- Tekstikoko + Tulosta
Etusivu / Palvelut / Varhaiskasvatus / Päiväkodit / Päiväkoti Kimppa

Päiväkoti Kimppa

Kuorevirrankatu 10 (Nuorisotalo) 74700 Kiuruvesi

Päiväkoti Kimppa


pitää sisällään avointa leikkitoimintaa, varhaiskasvatuksen kerhotoimintaa ( Puuhakerhot) , esioppilaiden kerhotoimintaa(kerhotilat esiopetusluokissa Jäähallilla) ja koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaa.

Kimppa sijaitsee Nuorisotalon eteläsiivessä. Liikunta-alue tarjoaa loistavat mahdollisuudet lasten liikuntaharrastuksille. Koululaisten kerhotoiminnassa hyödynnämme liikuntatiloja päivittäin.

Avointa leikkitoimintaa on maanantaisin ja keskiviikoisin klo 9-12.00. Toiminta on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja heitä kotona hoitaville vanhemmille.

Puuhakerhot kokoontuvat tiistaisin ja torstaisin. Kerhoihin haetaan päivähoitohakemuksella. Kerhotoiminta on tarkoitettu lapsille, joilla ei ole varsinaista päivähoitopaikkaa. Kerhoon osallistuminen ei poista kotihoidon tukea.   kerhojen toiminta on lapsen kasvua ja kehitystä tukevaa, ohjattua ja tavoitteellista. Se perustuu vanhemmuuden tukemiseen yhteistä kasvatuskumppanuutta korostaen. 

Esioppilaiden kerhotoiminta on tarkoitettu niille esiopetusvuottaan käyville lapsille, jotka eivät esiopetuksen lisäksi tarvitse varsinaista päivähoitoa. Kerhot avaavat ovensa 6.30 ja toiminta jatkuu iltapäivällä klo 17 saakka. Kerhot toimivat esiopetusluokissa Jäähallilla.

Koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaa (APIP) järjestetään Kimpan tiloissa aamuisin klo 6.30 alkaen. Koululaiset siirtyvät omiin opetusluokkiinsa henkilökunnan saattamina. Koulupäivän jälkeen toiminta jatkuu  klo 17 saakka.

 

yhteystiedot: 

Päiväkodin johtaja: Mervi Kananen - Kärkkäinen 040-1848825

Päiväkodin henkilökunta: 0400964224

Eskarilaisten kerho: 040-5162128