• Suomeksi
  • Svenska
  • In English
  • Po Rysski
  • Deutsch
  • Eesti keeles
- Tekstikoko + Tulosta
Etusivu / Palvelut / Lasten päivähoito

Lasten päivähoito

 

Päivähoitoa järjestetään perheen tarpeen mukaan osa- tai kokopäivähoitona päiväkodissa tai perhepäivähoidossa. Päiväkotitoiminnan ulkopuolelle jäävien lasten hoidon tueksi on Kiuruvedellä avoimessa päiväkodissa ohjattua leikkitoimintaa.

Päivähoitopaikkaa voi hakea ympäri vuoden. Hakemus on jätettävä viimeistään neljä kuukautta ennen hoidon tarvetta päiväkotiin tai perhepäivähoidon ohjaajalle. Jos hoidon tarve johtuu opiskelusta tai työllistymisestä eikä tarpeen ajankohta ole ennakoitavissa, tulee hoitopaikkaa hakea välittömästi kun tarve selviää, kuitenkin vähintään kaksi viikkoa ennen kuin lapsi tarvitsee hoitopaikan.Alla on liitetiedostona tiedote ja hakuloma päivähoitoon sekä koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaan.

Päivähoitomaksut määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuista annetun lain ja asetuksen sekä Kiuruveden kaupungin perusturvalautakunnan päätösten mukaan.

Hakulomakkeita ohjeineen on saatavilla päiväkodeissa, perhepäivähoidon ohjaajilla, kaupungintalon ja sosiaalikeskuksen neuvonnassa sekä kaupungin web-sivuilla.

Päivähoidon uudet asiakkaat

Kiuruvedellä asuva tai kaupunkiin muuttava perhe voi sähköisesti hakea lapselle kunnallista päivähoitopaikkaa tai perusopetuksen aamu-ja iltapäivätoimintapaikkaa. Sähköisesti saman alla olevan linkin kautta voi tehdä myös arvion päivähoitomaksusta

Linkki uusille asiakkaille web-hakemukseenPäivähoidon asiakasperheet

Perheet, joilla on voimassa oleva päivähoidon asiakkuus Kiuruveden kaupungissa, voivat palvelun kautta tehdä päivähoitohakemuksen sekä perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan hakemuksen. Palvelusta voi myös saada arvion päivähoitomaksusta, hyväksyä korkeimman maksun(jolloin ei tarvitse toimittaa tulotietoja), muuttaa yhteystietoja sekä irtisanoa päivähotopaikan.
Palvelu vaatii pankkitunnistautumisen. Käytössä on verkkopankit Osuuspankki sekä Säästöpankki.

Kirjautuminen Vetuman kautta

Päivähoitolain 28§ mukaan yksityinen henkilö tai yhteisö, joka harjoittaa lasten päivähoitotoimintaa, on velvollinen tekemään siitä ilmoituksen viimeistään kahden viikon sisällä toiminnan aloittamisesta. Ilmoitus tehdään allaolevalla lomakkeella ja palautetetaan varhaiskasvatuksen johtaja Eeva Peltolalle , os. Harjukatu 2, 74700 Kiuruvesi.

Päivähoitotoimisto:

Käyntiosoite: Harjukatu 2 (kaupungintalolla)
Postiosoite: Pl 28, 74701 Kiuruvesi

Varhaiskasvatuksen johtaja Eeva Peltola , 040-533 8547
Perhepäivähoidon ohjaaja Susanna Rytkönen , 040- 7059586
Päivähoidon maksupäätökset / laskutus Leena Kämäräinen, 040-5766484
Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@kiuruvesi.fi

 

Erityispäivähoito
Lapsipoliittinen ohjelma
*  Liitteet päivähoitoon
*  Lomakkeita
Perhepäivähoito
Perusopetuksen aamu-ja iltapäivätoiminta
*  
Perusopetuksen aamu-ja iltapäivätoiminnan
    toimintasuunnitelma
Perustietoa päivähoidosta
Pienten lasten hoidontuki
Päivähoitoon hakeminen
Päiväkodit
Varhaiskasvatussuunnitelma
Vuorohoito Kiuruvedellä
Yksityisen hoidon tuki