• Suomeksi
  • Svenska
  • In English
  • Po Rysski
  • Deutsch
  • Eesti keeles
- Tekstikoko + Tulosta
Etusivu / Palvelut / Kulttuuritoimi / Hankkeet

Hankkeet

Taiteesta tuotteeksi -hanke syksy 2015-kevät 2016

Toukokuussa 2015 Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi 12 000 € rahoituksen Taiteesta tuotteeksi -hankkeelle. Iisalmen kaupungin hallinnoimassa, kaikkien Ylä-Savon kuntien kulttuuritoimien yhteisessä Taiteesta tuotteeksi  -hankkeessa kehitetään kulttuurialan palvelutuottajien, ammatti- ja puoliammattitaiteilijoiden, tuotteistamis-, markkinointi- ja asiakaspalveluosaamista. Erityisesti hanke pyrkii palvelemaan kuvataiteilijoita, muusikoita ja käsityöläisiä. Hanke toteutetaan syksystä 2015 alkaen.

Hankkeessa ei ole omaa projektityöntekijää, mutta Yhteistyötä teatterista -hankkeessa elokuussa aloittanut projektityöntekijä Salla-Mari Koistinen hoitaa myös Taiteesta tuotteeksi -hankkeen neuvontapalvelua ja järjestää koulutuksia.
Projektityöntekijän yhteystiedot:

salla-mari.koistinen@iisalmi.fi
puh. 040 631 0059

Lue lisää TÄÄLTÄ.

Yhteistyötä teatterista -Ylä-Savon teatterialan kehittämishanke 10.8.2015–10.03.2016

Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi keväällä 2015 rahoitusta Yhteistyötä teatterista -hankkeelle 30 000 €. Hankkeen tarkoituksena on auttaa Ylä-Savon alueen teattereita tuotteistamaan kulttuuripalveluja ja kehittämään asiakaslähtöisiä palveluja. Tavoitteena on myös kehittää teattereiden sisäistä yhteistyötä sekä yhteistyötä muiden alojen kanssa. Hanke jatkaa Työtä teatterista -hankkeessa aloitettua yhteistyöverkoston kehittämistä. Hankkeen kohderyhmänä ovat alueella toimivat teatterit, edunsaajina ovat erityisesti kuntakeskusten ulkopuolella asuvat ja nuoret kuntalaiset.

Hankkeen kautta teattereille on muun muassa tarjolla ilmaista neuvontaa rahoitushakuun, tuotteistamiseen ja palvelujen tarjoamiseen liittyvissä asioissa. Tietoa löytyy jo nyt osoitteessa: http://www.iisalmi.fi/Suomeksi/Palvelut/Kulttuuripalvelut/Kulttuuritoimi/Hankkeet/Yhteistyota-teatterista. Koska kyseessä on vain seitsemän kuukauden mittainen hanke, kaikkien hankkeesta kiinnostuneiden, Ylä-Savon alueella toimivien teattereiden kannattaa ottaa yhteyttä hankkeen työntekijään mahdollisimman pian.

Yhteistyötä teatterista -hankkeen esittely (PDF)

projektityöntekijä (Yhteistyötä teatterista)

Salla-Mari Koistinen
salla-mari.koistinen@iisalmi.fi

puh. 040 631 0059

Ylä-Savon aluetaiteilija

Hyvinvointia ja elinvoimaa ikäihmisille – Ylä-Savon aluetaiteilija-hankkeen pyrkimyksenä on ehkäistä syrjäytymistä, selvittää palvelujen tarvetta, etsiä uusia toimintamalleja ja yhteistyötahoja. Aluetaiteilija tuottaa konkreettista tekemistä ikäihmisille kylillä, hoitolaitoksissa ja palveluasumisessa. Tässä video hankkeesta.

Hanke on päättynyt.


Ylä-Savon paikallismuseoiden kehittämishanke

Ylä-Savon paikallismuseoiden kehittämishankkeen rahoittajina toimivat Suomen kulttuurirahaston Pohjois-Savon rahasto sekä Museovirasto (avustukset museoiden innovatiivisiin hankkeisiin).

Hanke on päättynyt.

Lisää tietoa hankkeesta TÄSTÄ BLOGISTA.

Tehhään yhessä

Ylä-Savon kuntien kulttuuritoimien yhteinen Tehhään yhessä 2 –hanke toteutettiin ajalla 20.10.2014-20.06.2015.

Lisätietoja Tehhään yhessä  -hankkeesta:

Tehhään yhessä-hanke