• Suomeksi
  • Svenska
  • In English
  • Po Rysski
  • Deutsch
  • Eesti keeles
- Tekstikoko + Tulosta

Hankkeet

Taiteesta tuotteeksi -hanke syksy 2015-kevät 2016

Toukokuussa 2015 Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi 12 000 € rahoituksen Taiteesta tuotteeksi -hankkeelle. Iisalmen kaupungin hallinnoimassa, kaikkien Ylä-Savon kuntien kulttuuritoimien yhteisessä Taiteesta tuotteeksi  -hankkeessa kehitetään kulttuurialan palvelutuottajien, ammatti- ja puoliammattitaiteilijoiden, tuotteistamis-, markkinointi- ja asiakaspalveluosaamista. Erityisesti hanke pyrkii palvelemaan kuvataiteilijoita, muusikoita ja käsityöläisiä. Hanke toteutetaan syksystä 2015 alkaen.

Hanke on päättynyt.

Lue lisää TÄÄLTÄ.

Yhteistyötä teatterista -Ylä-Savon teatterialan kehittämishanke 10.8.2015–10.03.2016

Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi keväällä 2015 rahoitusta Yhteistyötä teatterista -hankkeelle 30 000 €. Hankkeen tarkoituksena on auttaa Ylä-Savon alueen teattereita tuotteistamaan kulttuuripalveluja ja kehittämään asiakaslähtöisiä palveluja. Tavoitteena on myös kehittää teattereiden sisäistä yhteistyötä sekä yhteistyötä muiden alojen kanssa. Hanke jatkaa Työtä teatterista -hankkeessa aloitettua yhteistyöverkoston kehittämistä. Hankkeen kohderyhmänä ovat alueella toimivat teatterit, edunsaajina ovat erityisesti kuntakeskusten ulkopuolella asuvat ja nuoret kuntalaiset.

Hanke on päättynyt. Lisää tietoa TÄÄLTÄ.

Ylä-Savon aluetaiteilija

Hyvinvointia ja elinvoimaa ikäihmisille – Ylä-Savon aluetaiteilija-hankkeen pyrkimyksenä on ehkäistä syrjäytymistä, selvittää palvelujen tarvetta, etsiä uusia toimintamalleja ja yhteistyötahoja. Aluetaiteilija tuottaa konkreettista tekemistä ikäihmisille kylillä, hoitolaitoksissa ja palveluasumisessa. Tässä video hankkeesta.

Hanke on päättynyt.


Ylä-Savon paikallismuseoiden kehittämishanke

Ylä-Savon paikallismuseoiden kehittämishankkeen rahoittajina toimivat Suomen kulttuurirahaston Pohjois-Savon rahasto sekä Museovirasto (avustukset museoiden innovatiivisiin hankkeisiin).

Hanke on päättynyt.

Lisää tietoa hankkeesta TÄSTÄ BLOGISTA.

Tehhään yhessä

Ylä-Savon kuntien kulttuuritoimien yhteinen Tehhään yhessä 2 –hanke toteutettiin ajalla 20.10.2014-20.06.2015.

Lisätietoja Tehhään yhessä  -hankkeesta:

Tehhään yhessä-hanke