• Suomeksi
  • Svenska
  • In English
  • Po Rysski
  • Deutsch
  • Eesti keeles
- Tekstikoko + Tulosta
Etusivu / Palvelut / Kansalaisopisto / Taiteen perusopetus

Taiteen perusopetus

 

 

Sivistyslautakunta hyväksyi Kiuruveden kansalaisopistolle 1.8.2006 alkaen taiteen perusopetuksen opetussuunnitelman kuvataiteen perusopetukseen.

Muu lapsille ja nuorille suunnattu opetus
Taiteen perusopetuksen lisäksi kansalaisopisto järjestää lapsille ja nuorille muuta taideopetusta kuin varsinaista taiteen perusopetusta myös musiikissa, kuvataiteessa sekä tanssitaiteessa, uusimpana lasten balettitanssiopetus.

Musiikin opetus aloitettiin syksyllä 1989, jolloin opetusaineiksi valittiin bändimusiikki, sähköurkujen, pianon sekä kanteleiden soitto.

Lasten ja nuorten kuvataidekoulut aloittivat syyslukukaudella 1992 kaupungin taajamassa ja vähän myöhemmin myös muutamalla haja-asutusalueen kyläkoululla. 

Lasten tanssikurssit ja tanssillisen liikunnan opetus tulivat opetusohjelmaan useiden toivomuksesta syksyllä 2004.  

Taiteen opetusryhmät lapsille ja nuorille ovat vakiinnuttaneet asemansa opiston opinto-ohjelmassa ja useat niissä harrastuksensa aloittaneet nuoret ovat myöhemmin siirtyneet ns. sekaryhmiin aikuisten joukkoon.

LASTEN KUVATAITEEN PERUSOPETUS

Lasten kuvataidekoulu 6-8 -vuotiaille (kurssinumero 066111)
ke klo 14.30-16.00, ajalla 28.9. - 30.11.2016 ja 11.1. -  26.4.2017
Lukiolla, Lähteentie 10
Opettaja Alli-Maria Väisänen, luokanopettaja
Tehdään monipuolisesti kuvataidetta työvälineinä mm. piirustus, maalaus, ympäristötaide, luonnon ja kierrätysmateriaalin hyödyntäminen. Tutustutaan mielikuvitusrikkaasti erilaisiin materiaaleihin.
Kurssimaksu 45 € ja sen lisäksi tulee materiaalimaksua 20 €/lukukausi.

Ennakkoilmoittautumiset 15.9.2016 mennessä.