• Suomeksi
  • Svenska
  • In English
  • Po Rysski
  • Deutsch
  • Eesti keeles
- Tekstikoko + Tulosta
Etusivu / Palvelut / Jätehuolto / Puutarhajäte ja maa-ainekset

Puutarhajäte ja maa-ainekset

 

Puutarhajäte

Puutarhajätteet suositellaan ensisijaisesti kompostoitavaksi kiinteistöllä. Puutarhajätteeseen kelpaa puiden ja pensaiden oksat/risut, puiden ja pensaiden lehdet ja ruohosilppu. Puutarhajätteeseen ei kelpaa kannot, laudat, parrut, vaneri, kivet, lakaisuhiekka, metalliesineet, muovi, styrox tai muu rakennus-ja sekajäte.

Puutarhajäte otetaan Kiuruvedellä Savikon risulaanissa (Kalliokyläntie 12. karttalinkki) yksityisiltä tuojilta ilmaiseksi vastaan. Risulaanissa on ilmoitustauluilla ohjeet eri puutarhajätteiden sijoitteluun. Puutarhajätettä ei saa viedä puisto-alueille eikä taajama-alueiden metsiin.

 

RISUJEN VASTAANOTTOALUE SULJETAAN

Risujen, oksien ja kompostoitavan puutarhajätteen astaanottoalue Savikolla (Kalliokyläntie 12) suljetaan perjantaina 18.11.2016 klo 12. Alueen avaamisesta ja aukioloajoista tiedotetaan keväällä kaupungin internetsivuilla.

 

LISÄTIETOJA:

Tuomo Rantonen puistotyönjohtaja
Puh: 0400 - 586 494

Ari Ruotsalainen ympäristöinsinööri
Puh: 0400 - 37 11 28

sähköposti:

etunimi.sukunimi@kiuruvesi.fi

Maa-ainekset

Maarakentamisessa syntyneitä kiviä, maata ja kantoja voidaan sijoittaa Teerisuon vanhalle kaatopaikalle. Viennistä täytyy sopia erikseen, jolloin saa maankaatopaikan portinavaimen kuittausta vastaan. Maankaatopaikalla tehdään jatkuvasti ns. "penkkatyötä", joten palvelun ylläpitämisestä veloitamme 2,5€/m3.

Avain ja tarkemmat ohjeet:

Hannu Peurala työmaamestari
0400 - 371 129

Tuomo Rantonen puistotyönjohtaja
Puh: 0400 - 586 494