• Suomeksi
  • Svenska
  • In English
  • Po Rysski
  • Deutsch
  • Eesti keeles
- Tekstikoko + Tulosta
Etusivu / Palvelut / Jätehuolto / Puutarhajäte ja maa-ainekset

Puutarhajäte ja maa-ainekset

 

Puutarhajäte

Puutarhajätteet suositellaan ensisijaisesti kompostoitavaksi kiinteistöllä. Puutarhajätteeseen kelpaa puiden ja pensaiden oksat/risut, puiden ja pensaiden lehdet ja ruohosilppu. Puutarhajätteeseen ei kelpaa kannot, laudat, parrut, vaneri, kivet, lakaisuhiekka, metalliesineet, muovi, styrox tai muu rakennus-ja sekajäte.

Puutarhajäte otetaan Kiuruvedellä Savikon risulaanissa (Kalliokyläntie 12. karttalinkki) yksityisiltä tuojilta ilmaiseksi vastaan. Risulaanissa on ilmoitustauluilla ohjeet eri puutarhajätteiden sijoitteluun. Puutarhajätettä ei saa viedä puisto-alueille eikä taajama-alueiden metsiin.

***

RISUJEN VASTAANOTTOALUE SULJETAAN LAUANTAINA 18.11.2017


Risujen, oksien ja kompostoitavan puutarhajätteen vastaanottoalue SAVIKOLLA (Kalliokyläntie 12)
suljetaan lauantaina 18.11.2017 klo 15.00. Alueen avaamisesta ja aukioloajoista tiedotetaan jälleen keväällä kaupungin kotisivuilla. 

 

LISÄTIETOJA:

Nea Turkki-Koski vihertyönjohtaja
0400 586 494

Ari Ruotsalainen ympäristöinsinööri
0400 371 128

etunimi.sukunimi@kiuruvesi.fi

Maa-ainekset

Maarakentamisessa syntyneitä kiviä, maata ja kantoja voidaan sijoittaa Teerisuon vanhalle kaatopaikalle. Viennistä täytyy sopia erikseen, jolloin saa maankaatopaikan portinavaimen kuittausta vastaan. Maankaatopaikalla tehdään jatkuvasti ns. "penkkatyötä", joten palvelun ylläpitämisestä veloitamme 2,5€/m3.

Avain ja tarkemmat ohjeet:

Hannu Peurala työmaamestari
0400 371 129

Nea Turkki-Koski vihertyönjohtaja
0400 586 494