• Suomeksi
  • Svenska
  • In English
  • Po Rysski
  • Deutsch
  • Eesti keeles
- Tekstikoko + Tulosta

Vastauksia käyttäjille


2.12.2005 Mozilla Firefox -selain. Asian johdosta tullut palautetta kaupungin sivujen näkyvyydestä. Firefoxin kirjasinkoko kannattaa laittaa suuremmaksi kohta: Näytä - Tekstin koko - Suurempi. Firefoxin osalta on pieniä eroavaisuuksia sivujen näkyvyydessä mm. alasivun otsikon suhteen. Näitä asioita pyritään kehittämään ja parantamaan.

9.12.2005 Palautteeseen sivistystoimen palvelut: Nykyiset sivustot sisältävät kokonaisuudessaan kaikki kaupungin sivistystoimen palvelut.

25.1.2006 Palautteeseen näytön sopivuus: Sivustot on rakennettu 1024x768 -resoluution pohjalle, koska se on nykyisin yleisin käytössä oleva. Joten, jotta sivut näkyisivät mahdollisimman hyvin, aseta näyttö 1024x768:lle.

17.12.2006 Palautteeseen kyselyistä sähköpostiosoitteiden suhteen, sekä että yhteystiedot -kohdassa henkilöt löytyisivät aakkosjärjestyksessä.
1) Yhteystiedoissa sähköpostiosoitteita ei ole mainittu kuin muutama sen vuoksi, että roskapostijärjestelmät (ns. botit, jotka etsivät sivuilta sähköpostiosoitteita) eivät saisi osoitteita selville. Mikäli jonkin henkilön osalta on epäselvyyksiä sähköpostiosoitteen suhteen, voitte ottaa esim. atk-puolelle yhteyttä ja saatte sitä kautta tarvittavan tiedon.
2) Henkilöt ovat osastoittain aakkosjärjestyksessä. Ellette tiedä, minkä palvelukeskuksen alla hakemanne henkilö on, voitte käyttää esim. selaimessa olevaa hakutoimintoa: Ctrl+F.

14.5.2007 Palautteeseen Päätöksenteon nykyisistä internet-palveluista ja sen käytön hankaluudesta:
- Sivustot löytyvät nykyään osoitteesta: http://ktweb.kiuruvesi.fi
- Sivuston vasemmassa reunassa on kohta Ohje , jonka alta löydät tarkempia käyttöön liittyviä ohjeita. Tässä muutama yleisohje:

* Valitse ensin sivuvalikosta, haetko esityslistoja vai pöytäkirjoja.
* Halutessasi nähdä jonkin lautakunnan kaikki kokoukset, jotka ovat KtWeb -järjestelmässä, valitse Toimielin -kohdasta valikosta esim. Kaupunginhallitus ja klikkaa Hae kokoukset -painiketta. Jos valitsit haun koskemaan esityslistoja, järjestelmä listaa nyt kaikki esityslistat. Valitse listasta haluamasi kokous (linkki). Nyt näkymään avautuu ko. kokouksen pykälät (linkkeinä). Valitse haluamasi pykälä ja klikkaa Avaa -painiketta, jos selain pyytää vahvistusta. Nyt pykälä avautuu Word -dokumenttina selaimeen.
* Voit myös hakea kokouksia päivämäärän tai hakutekstin avulla.